Real Madrid er Europas mest værdifulde fodboldklub

1 år 10 måneder siden #1 af Nicklas
Football Benchmark har udgivet...

Football Benchmark har udgivet deres rapport, The European Elite 2022, over Europas mest værdifulde fodboldklubber, og det er en liste som Real Madrid topper med en værdi på €3,184 milliarder.

Man er den eneste klub, der er over 3 milliarder, men lige under den grænse ligger Manchester United og FC Barcelona på hhv. 2. og 3. pladsen. Det næste LaLiga-hold er Atlético Madrid, som er rangeret som nr. 12 med en værdi på €1,234 milliarder.

Derefter følger Sevilla på 25. pladsen og Valencia på 26. pladsen med værdier på hhv. €390 millioner og €385 millioner. Villarreal er det sidste LaLiga-hold på listen, der inkluderer 32 europæiske hold. De er nr. 31 med en værdi på €303 millioner.

Listen på 32 hold inkluderer 10 hold fra Premier League, 7 hold fra Serie A, 6 hold fra LaLiga, 3 hold fra Bundesligaen, 2 hold fra Ligue 1, 2 hold fra den portugisiske Primeira Liga, 1 hold fra Æresdivisionen samt 1 hold fra den tyrkiske Süper Lig.

Rapporten nævner, at Real Madrid topper listen bl.a. pga. klubbens fortsatte succes, både sportsligt og kommercielt trods pandemien, som Real Madrid i øvrigt var én af få klubber der kom igennem med overskud.

Rapporten kan findes her.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 10 måneder siden #2 af Thomaskjensen
Interessant er det at den "rigeste" klub i verden (P$G) ligger på en 8 plads under både Bayern og Chelsea.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce