Iscos afskeds-salut med stikpille til Mbappé

3 måneder 3 uger siden #1 af Administrationen
Isco har i...

ISCO 22

Isco har i dag lagt en farvel-besked ud på de sociale medier, hvor han takker for tiden i Real Madrid.

Han skriver følgende:
Da jeg var i Málaga og vidste at jeg skulle væk, havde jeg allerede en aftale med en anden klub. Men så kontaktede Real Madrid mig og Real Madrid kan og bør man ikke sige nej til, selv om der altid er undtagelser (efterfulgt af en skildpadde-emoji og en grine-emoji, red.)

Jeg husker at have fortalt mine venner ”For pokker, det er længe siden at Real Madrid vandt Champions League og jeg forudser at det snart sker igen”. Og så kom La Décima og alt der kom derefter er historie.

Ni år senere slutter min karriere i den klub, som har gjort det muligt at få opfyldt alle de drømme, jeg havde som barn.

Udover at have opfyldt mine drømme, vundet flere titler end jeg turde håbe på, spillet med de største spillere, lært utrolige folk at kende: Jeg har haft det fuldstændig forrygende.

Jeg tager uden tvivl alt det positive med mig og det håber jeg også at I gør!!

Jeg vil gerne takke holdkammerater, trænere, trænerstab, fysioterapeuter, hjælpere og arbejdere i Valdebebas og på Estadio Santiago Bernabéu for alt det arbejde, deres glæde og al den støtte i verden, som man kunne ønske sig og som jeg aldrig har manglet.

Jeg vil også gerne takke tilhængerne, som har støttet mig på utroligvis fra første dag og som støtter dette hold overalt i verden.

Hasta siempre y hala Madrid.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 3 uger siden #2 af Mas
Tak for alt Isco - en af de mest elegante spillere jeg nogensinde har set.
Følgende bruger(e) sagde tak: madrid2000

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 3 uger siden #3 af Chamartin

Mas post=151020 skrev: Tak for alt Isco - en af de mest elegante spillere jeg nogensinde har set.


Ja, havde han bare spillet hele sin tid i klubben, som han spillede i foråret 2017, havde han været tæt på legendestatus. 

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 3 uger siden #4 af Lars1991
​I hans bedste sæsoner synes jeg han var offer for at vi nærmest var tvunget til at spille med BBC når de var klar, selvom vi spillede bedre når vi havde Isco i stedet for Bale (som røg ind og ud af holdet pga skader)
De sidste 2-3 sæsoner har dog været virkelig ringe og det har nærmest ikke lignet han har været i form. En spiller der havde mistet sin sult. Godt for begge parter at det er slut nu.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum