Marca: PSG tilbød Vinícius 12 gange højere løn

1 år 9 måneder siden #1 af Nicklas
Som vi...

Som vi skrev i går, har Paris Saint-Germain gentagne gange, fra november til marts, forsøgt at overbevise Vinícius Jr. om, at han ikke skulle forlænge sin kontrakt med Real Madrid. Det menes han dog at have gjort, og det forventes annonceret i juli. Læs mere om det her

Nu fortæller Marca så, at den løn, som han blev tilbudt i PSG, 40 millioner euro årligt, var 12 gange højere end den han tjener i Real Madrid på nuværende tidspunkt, og fire gange højere end dén han kommer til at få med sin nye kontrakt. Real Madrid har dog hele tiden været Vinis prioritet, og kun et urimeligt bud fra Madrid ville kunne ændre den tilgang.

Det er ikke kun PSG der har lagt mærke til Vinícius' præsationer i denne sæson. Også fra Premier League er der stor interesse. 

Liverpool, Chelsea og Manchester United har alle ønsket brasilianeren, men hans fremtid ligger i den spanske hovedstad.

Det har indtil videre været fremme at den nye kontrakt løber til 2026, men Marca fortæller om to muligheder: Den ene er en kontrakt til 2026 med løn på 10 millioner euro plus bonusser. Den anden er en kontrakt til 2027 med en løn på 12 millioner euro. Under alle omstændigheder er der en frikøbsklausul på én milliard euro.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 9 måneder siden #2 af Ramos4
Jøsses mand, de har virkelig bare ingen moral i den klub. De anklager os for at snakke med Mbappe inden hans kontrakt udløb, samtidig med de så har gjort det samme med Vinicius? Fuck off.

At folk hos UEFA, journalister og fans ikke kan se vanviddet i at Fransk Qatar tilbyder en spiller en løn 4 gange så høj som det "normale" niveau er jo helt væk.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 9 måneder siden #3 af Bismo
Vini skal bare forlænge til 28.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum