Spansk presse: Miguel Gutiérrez sat til salg

1 år 2 måneder siden #1 af Daniel
Talentfulde Miguel...

Talentfulde Miguel Gutiérrez er meget snart fortid i Real Madrid, da venstrebacken ikke vil stå i skyggen af spillere som Ferland Mendy, David Alaba og Nacho, der bliver Carlo Ancelottis tre foretrukne spillere på venstrebacken i den kommende sæson.

Real Madrid er ikke i tvivl om Gutiérrez' store talent, men man vurderer alligevel, at et salg vil være bedre for venstrebackens fortsatte udvikling, når konkurrencen er så stor på førsteholdet og den 21-årige spanier har sportslige ambitioner, der rækker ud over Real Madrid Castilla.

Forlydenderne i spansk presse går på, at Real Madrid vil lave samme model med Gutiérrez, som med salget af Takefusa Kubo til Real Sociedad, hvor Real Madrid beholder 50% af spillerens rettigheder. Det betyder, at Real Madrid kan sikre sig 50% af et eventuelt videresalg af venstrebacken i fremtiden eller man kan købe ham tilbage for halvdelen af et eventuelt tilbud fra en anden klub. 

Det skriver spansk presse. 

Gutiérrez står med mange tilbud på hånden allerede. Der meldes op mod ti interesserede klubber, hvor flere af dem efter sigende skulle være LaLiga-klubber, der gerne vil have fingrene i Real Madrids talentfulde venstreback.

Spillere som Sergio Arribas og Antonio Blanco synes også at være fortid i Real Madrid. Arribas er allerede en spiller, som Real Madrid lytter efter tilbud på, og Blanco rejser ikke med holdet til USA, hvilket selv sagt er et vink med en vognstang om, at midtbanespilleren skal du og finde en anden klub, hvis han vil have førsteholdsfodbold på et højere niveau end Real Madrid Castilla i næste sæson.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 måneder siden #2 af baggins
Efterhånden kan man undre sig over hvordan Madrid kan blive ved med at tiltrække talenter. Det er ikke garanteret at Blanco, Arribas og Gutierrez er gode nok til førsteholdet. Men det er de tre størreste talenter på årgangen, hvor man lidt står og mangler en højre wing og en måske en back, hvis man vil spille man 3 i forsvaret. Derudover skal man spille 70 kampe. Der er dog stadig ikke plads til at talenterne får chancen. Den eneste måde en ung spiller i Madrid kan få chancen er hvis de koster mange milioner euro. Rodrygo og Vini har jo ikke altid været overbevisende, men de blev ved med at få chancer til det blev godt.

!Illa, Illa, Illa, Juanito Maravilla¡ !Hala Madrid¡!
Følgende bruger(e) sagde tak: Lars1991

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 måneder siden #3 af Fondo_Sur

baggins post=152093 skrev: Efterhånden kan man undre sig over hvordan Madrid kan blive ved med at tiltrække talenter. Det er ikke garanteret at Blanco, Arribas og Gutierrez er gode nok til førsteholdet. Men det er de tre størreste talenter på årgangen, hvor man lidt står og mangler en højre wing og en måske en back, hvis man vil spille man 3 i forsvaret. Derudover skal man spille 70 kampe. Der er dog stadig ikke plads til at talenterne får chancen. Den eneste måde en ung spiller i Madrid kan få chancen er hvis de koster mange milioner euro. Rodrygo og Vini har jo ikke altid været overbevisende, men de blev ved med at få chancer til det blev godt.

Det er jo klart, at man er villig til at kæmpe for sine investeringer. Det er der noget psykologisk over. Og derudover er pladserne i defensiven bare godt besat, så det bliver svært for guten her. 

Han må sendes afsted og udvikle sig fysisk for at blive foretrukket fremfor Mendy og Alaba. Gutierrez fik jo chancen sidste år, men man indkasserede flere mål i hans side af forsvaret, da han ikke var fysisk nok. 

Han har dog et helt fantastisk venstreben, så lad os håbe at han vender stærkere hjem på et tidspunkt. 

Sidste redigering: 1 år 2 måneder siden ved Fondo_Sur.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce