Årets top 10: De mest læste nyheder i 2022

1 år 2 måneder siden #1 af Daniel
Godt nytår, madridistas!
Vi starter...

Godt nytår, madridistas!

Vi starter 2023 ud med at kigge tilbage på 2022. Således har jeg, Daniel Andersen, valgt at dykke lidt ned i vores kartotek af lækre nyheder i 2022, finde de mest læste og præsentere dem jer i vores årlige tilbageblik på de mest læste nyheder i kalenderåret på madridista.dk.

Vi bringer jer her en oversigt, og så skal I være mere end velkomne til at læse alle nyhederne én gang mere ved at følge linket under beskrivelsen af disse.

10. Ancelotti vil have alvorssnak med Vinícius

Vinícius Jr. er vant til at åbne alskens forsvarskæder op på den såvel spanske som den internationale fodboldscene. Real Madrids brasilianske verdensstjerner åbner også op for årets top 10 med denne nyhed.

Læs mere hér.

9. Italiensk presse: Real Madrid har Galáctica-indkøb klar 

Den italienske sportsjournalist, Fabio Gatto, rapporterede i februar 2022, at Real Madrid Femenino havde sikret sig Lena Oberdorf fra sommeren 2022 - tyskeren spiller den dag i dag fortsat i Wolfsburg. 

Læs mere hér.

8. Iscos afskedssalut med stikpille til Mbappé

Isco leverede magi på banen i 10'erne for Real Madrid, men det mest ikoniske øjeblik med den lille spanske teknikker opstod i spanierens afskedssalut med Los Blancos, da han sendte en stikpille i Mbappés retning.

Læs mere hér.

7. Hakimi vil følge Mbappé til Madrid

Hakimi drømte store drømme, da Mbappé blev rygtet til Real Madrid i foråret 2022. 

Læs mere hér.

6. AS: Haaland har accepteret Real Madrid-skifte til sommer

Det endte ikke med Real Madrid, selvom AS på et tidspunkt erfarede, at en aftale mellem parterne var tæt på. Den spanske presse var generelt lidt sløv i foråret/sommer. 

Læs mere hér.

5. Rygte: Marcelo kan fortsætte i spansk fodbold

Det havde været smukt at se Marcelo magiske venstreskøjte på en lavere hylde i spansk fodbold - det blev så græsk fodbold, der fik fornøjelsen af Real Madrid-historiens bedste venstreback.

Læs mere hér.

4. Cadena SER: Real Madrid nægtede Haaland-klausul

Florentino Pérez nægtede at hoppe med på Haaland-klanens idé om en frikøbsklausul på grinagtige 150 millioner euro. Derfor meldte man sig også ud af kapløbet om nordmandens eftertragtede underskrift, som Manchester City løb med.

Læs mere hér.

3. Nasser Al-Khelaifi til Real Madrid-ansat: Jeg slår dig ihjel

Kaliffen er en af fodboldens største pauseklovne. Uenig? Så læs nyheden!

Læs mere hér.

2. Ny rolle til Hazard

Nej, det var ikke som en del af køkkenpersonalet. Ancelotti drømte om Hazard i en reserverolle til Benzema, fordi man naturligvis er nødt til at tænke en lille smule kreativt for at få et eller andet ud af belgierens sidste tid i Real Madrid.

Læs mere hér. 

1. Gigantisk aftale sikrer Real Madrid økonomisk

Legends. Sports-events. 25 år. 400 millioner euro. Hvad handler det egentlig om? Det skriver Jesper meget mere om i den mest læste nyhed på madridista.dk i 2022.

Læs mere hér.

Tak for den store opbakning i 2022, madridistas. Juntos Podemos!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 år 2 måneder siden #2 af Thomaskjensen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce