Ny officiel meddelelse fra Real Madrid

10 måneder 3 uger siden #1 af Administrationen
Real Madrid har her til aften udsendt en ny officiel...

Real Madrid har her til aften udsendt en ny officiel meddelelse, hvor man dels takker for de mange solidariske beskeder, som er strømmet ind til Vinícius Junior fra nær og fjern i løbet af dagen.

Men man benytter også lejligheden til at rette en hård kritik af RFEF-præsident Luis Rubiales og den spanske dommerstand.

Real Madrid skriver følgende:

- Real Madrid vil gerne takke for de talrige beskeder med omsorg, solidaritet og affekt, som er modtaget fra hele verden til vores spiller Vinícius Junior.
Had-angreb og racisme bør fjernes fra vores samfund for altid og sådan har personligheder fra hele verden og fra forskellige nationale og internationale institutioner også udtrykt det efter gårsdagens hændelser på Estadio Mestalla.
Vores klub vil gerne vise sin taknemmelighed over for fodboldverdenens øverste myndighed, FIFA-præsident Gianni Infantino, som har sagt at man skal stoppe og suspendere de kampe, hvor der bliver begået disse had-forbrydelser.
Vores klub vil også gerne takke Brasiliens præsident, Lula Da Silva, som beder om at der tages alvorlige midler i brug for at overvinde dette problem og hvor offeret er, som han siger ”en ung, som har triumferet i livet og som er ved at udvikle sig til en af de bedste spillere i verden”.
På samme måde har hans kolleger vist solidaritet og støtte til Vinícius, både Real Madrids egne spillere, men også spillere fra hold i resten af verden. Legender, spillere og trænere, nogle af dem betydningsfulde i internationalt perspektiv som Ronaldo Nazario, Mbappé, Rio Ferdinand, Neymar, Kaká, Jadon Sancho, Lineker, Roberto Carlos og Casemiro, blandt hundredevis af personligheder i fodboldverdenen.
De beklagelige hændelser er gået verden rund og er skamfuldt for vores fodbold, sådan som det bliver beskrevet og anklaget i de store kommunikations-medier. Lige fra Washington Post til L´Equipe for at nævne nogle store eksempler, kortlægger på overvældende måde problemerne i spansk fodbold.
Og til sidst overrasker udtalelserne fra præsidenten for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, for som øverste ansvarlige for spansk fodbold og dommerstanden, har han tilladt at der ikke handles konsekvent, efter FIFAs protokoller, for at undgå at situationen er kommet så vidt. Spansk fodbolds image er alvorligt skadet og forringet i verdens øjne.
Med sin passivitet har han bidraget til hjælpeløsheden og forsvarsløsheden hos vores spiller Vinícius. Dommerne, langt fra at agere med fasthed og følge de reglementerede protokoller, har valgt i størstedelen af sagerne at ikke at agere og undgået at træffe de beslutninger, som de var udpeget til. I går valgte dommeren og de ansvarlige i VAR-rummet at lægge deres ansvar fra sig og traf urimelige beslutninger, baseret på ukomplette billeder, som man ikke så i sin fulde udstrækning, som var forudindtaget og som provokerede den direkte udvisning af vores spiller Vinícius Junior.
Det, der skete i går, og den ledelse, der blev udført af dommerne og VAR, opfatter vi desværre ikke som noget isoleret, men derimod som noget, der er blevet gentaget i mange af vores kampe. Man kan aldrig gøre offeret ansvarlig for forbrydelsen.
På baggrund af alt dette ser vi med største bekymring på, at det spanske fodboldforbund endnu ikke har truffet nogen afgørelser gennem dette lange stykke tid, på trods af de åbenlyse og gentagne alarmsignaler, som vores klub har anmeldt.
Real Madrid forventer, grundet alvorligheden i den aktuelle situation og det image, som spansk fodbold viser udadtil, at man handler med beslutsomhed og øjeblikkeligt fra de instanser, som har ansvarlighed og kompetence til at bekæmpe de skader, som racisme, xenofobi og had er. Vores klub vil fortsætte arbejdet for at de værdier, som har understøttet vores historie, fortsat vil være model for sameksistens og eksemplaritet.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 måneder 3 uger siden #2 af Thomaskjensen

Rendering Error in layout Message/Item: KunenaBbcodeLibrary::DoInstagram(): Argument #1 ($bbcode) must be of type Nbbc\BBCode, string given, called in /var/www/madridista.dk/public_html/libraries/kunena/bbcode/bbcode.php on line 193. Please enable debug mode for more information.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 måneder 3 uger siden #3 af Thomaskjensen
Ødelagde jeg siden :)
Følgende bruger(e) sagde tak: Lars1991

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 måneder 3 uger siden #4 af Thomaskjensen
Vini har lagt op en film på hans instagram, værd at kikke på.
Racisme er IKKE nyt i LaLiga.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen