Florentino Pérez: Jeg vil lave en plan, der sikrer at Real Madrid også er medlemsejet i fremtiden

3 måneder 2 uger siden #1 af Administrationen
Florentino Pérez er med al tydelighed ved at sikre Real...

Florentino Pérez er med al tydelighed ved at sikre Real Madrids fortsatte fremtid, også efter at han selv er stoppet som præsident.

På gårsdagens generalforsamling slog han fast, at han i de kommende måneder vil fremlægge en plan, som sikrer at klubben også i fremtiden 100% vil være på medlemmernes hænder, samtidig med at klubben er sikret økonomisk.

Forarbejdet er allerede gjort med moderniseringen af Estadio Santiago Bernabéu og de andre tiltag, som er lavet i Florentino Pérez´ regeringsperiode og Real Madrid-præsidenten har også tidligere gjort det sværere at blive Real Madrid-præsident ved at øge kravene til antal år, man skal have været medlem af Real Madrid, samt en væsentlig forøgelse af den bankgaranti, man skal stille for at blive opstillingsberettiget.

Men det var vigtigt for ham på gårsdagens generalforsamling at slå fast, at klubben fortsat skal være på medlemshænder. Han sagde følgende:

- Jeg vil i de kommende måneder arbejde på at skabe en struktur, som beskytter og sikrer et økonomisk ejerskab, som er Real Madrids og hver enkelt medlems. Som tillader Real Madrid at forsvare sig mod udefra kommende trusler. Vi vil skabe nogle mekanismer, som sikrer at Real Madrid i virkeligheden tilhører medlemmerne og ikke bare fra et romantisk synspunkt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 2 uger siden #2 af Realex
Man kan sikkert mene meget om Papa Perez, men han er fandme en dygtig præsident, der kun vil klubben det bedste. Dette er et fremragende initiativ, og et møghamrende vigtigt tiltag, hvis Real Madrid skal bestå som den klub den er i dag. Bravo.
Følgende bruger(e) sagde tak: Salix7

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 2 uger siden #3 af Salix7
Man kan kun blive imponeret over det stykke arbejde Perez udfører for klubben i øjeblikket! Ingen præsident kommer i nærheden af ham, og hans bedrifter - særligt hans seneste præsidentperiode! Bare tak, Perez!

"Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo."

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce