FIFPro-opgørelse: Langt flere spilleminutter nu end tidligere

3 måneder 1 uge siden #1 af Administrationen
FIFA og UEFA gør hvad de kan for at ødelægge...

FIFA og UEFA gør hvad de kan for at ødelægge spillerne i disse år, hvor turneringerne bliver flere og flere og større og større.

Det har fået FIFPro til at lave en opgørelse, som klart viser at dagens fodboldspillere har langt flere kampe end tidligere. FIFPro repræsenterer mere end 65.000 spillere på verdensplan.

Opgørelsen viser blandt andet, at en spiller som Jude Bellingham havde spillet 14.450 minutter inden han fyldte 20 år og det får dem til at sammenligne med David Beckham, som kun havde spillet 845 minutter. En anden Real Madrid-spiller, Vinícius, bliver sammenlignet med Ronaldinho. Her har Vinícius spillet 12.000 minutter mere end Ronaldinho havde opnået, da han var på samme alder. Og tendensen fortsætter, idet en spiller som Pedri har spillet 20% mere end Xavi gjorde, mens Kylian Mbappé har spillet 37% mere end Thierry Henry.

En anden faktor er de lange rejser, som spillerne sendes ud på og her er eksempel uruguayanske De Arrascatea, som i sidste sæson rejste hele 84.791 km. for at komme til kampe. Det svarer til mere end to gange rundt om jorden.

Opgørelsen viser også, at Vinícius Junior i de seneste to år har haft mindre end fem dage pr. kamp, fordi han har spillet 105 kampe for Real Madrid alene, hvor det er blevet til 9850 spilleminutter.

I februar måned meldte Raphaël Varane sit stop på landsholdet i en alder af 29 år og begrundelsen var, at han var slidt op, hvilket er forståeligt, når man kigger på de fem seneste sæsoner. Her har han i fire af dem rejst mere end 50.000 km. og krydset 110 tidszoner.

Fra næste år udvides CL-turneringen og VM for klubhold.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 måneder 1 uge siden #2 af Dragam
Der er vel aldrig nogen der har været i tvivl om, at Fifa i særdeleshed ene og alene har penge for øjnene. Det hele er så bundkorrupt...

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce