Referat: Real Madrid - Alavés 5-0, LaLiga EA Sports, 36. spillerunde

1 måned 3 uger siden #1 af Administrationen
Real Madrid fik tirsdag aften...

Real Madrid fik tirsdag aften lejlighed til at fejre klubbens 36. mesterskab med sine fans på Estadio Santiago Bernabéu og det gjorde man med manér.

Modstanderen var Alavés, som blev sendt retur med et nederlag på hele 5-0 og det skete efter en fodboldopvisning. Opgøret blev indledt med en Pasillo fra Alavés-spillerne, da Real Madrids spillere tog mesterskabs-pokalen med ind på banen for at vise den frem for tilskuerne og så var man klar til kamp.

Festlighederne begyndte allerede i det 10. minut, hvor Bellingham forsøgte med en tværpasning til Rodrygo, men i stedet strøg bolden i mål ved fjerneste stolpe og dermed var kimen lagt til en aften i Real Madrids tegn.

Bellingham viste kampen igennem høj klasse og han var også med i scoringen til 2-0, da han med en smart aflevering fandt Camavinga, der tog et træk forbi sin oppasser og sendte bolden ind foran mål til Vinícius, der let kunne score. Da var der spillet 27 minutter.

Alavés var ikke uden chancer i kampen, men alle forsøg blev reddet i sikker stil af Courtois, som efterhånden viser at han er klar til CL-finalen mod Dortmund.

Real Madrid kunne gå til pausen med en føring på 3-0, da Fede Valverde hamrede bolden i nettet. Oplægger var Bellingham, der bare bliver stærkere og stærkere.

Hjemmeholdet fortsatte den flotte stil i anden halvleg, hvor især Rodrygo havde flere nærgående forsøg og han kæmpede indædt for at komme på måltavlen, men i stedet måtte han se landsmanden Vinícius score sit andet mål i kampen, da han hamrede bolden over i fjerneste hjørne efter oplæg fra Bellingham.

Men Rodrygo var med i scoringen til 5-0, da han tog et løb over en halv banelængde og afsluttede på mål. Hans forsøg blev dog afværget, hvorefter bolden røg over til indskiftede Arda Güler, som iskoldt og usvigeligt sikkert fik scoret.

Kampens spiller: Skal man tage Kroos, som spillede mere end en time inden første fejlaflevering? Skal man tage Bellingham, som var med i fire ud af de fem mål? Eller skal man tage verdens bedste fodboldspiller, Vinícius, som konstant var farlig. Vi går med brasilianeren i denne omgang.

Kampens badebold: Den er vi nødt til at lade udgå i denne omgang.

Perspektiver frem mod de kommende kampe: Sæsonens sidste to kampe skal bruges til at gøre spillerne klar til CL-finalen. Der er rigtig mange positive momenter at tage med.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 3 uger siden #2 af Mathiaska
Værd at nævne er det, at Militao tog sig til haserne/bagsiden af knæet efter små 50-55 minutter mens Dani reelt udgik efter 90 min så vi var 10 på banen de sidste to minutter.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

1 måned 3 uger siden #3 af -#7-
​Det har virkelig været en vild rejse at følge Vinicius fra 18 år gammel, og til nu som 23-årig og velsagtens verdens pt. bedste fodboldspiller. Man kunne godt se talentet dengang under Solari, men jeg havde virkelig ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at han på noget tidspunkt ville komme op og runde næsten 25 mål på en sæson, men nu er han altså på 23 i denne, og den del af hans spil er bare blevet bedre og bedre år for år, endda uden at de andre dele af hans spil er forsvundet, som man ellers så det lidt med Cristiano Ronaldo da han for alvor begyndte at brage målene ind.

Han må være modbydelig at spille overfor, fordi han bare bliver ved og ved og ved med at udfordre, uanset hvor mange mand man sætter på ham og hvor mange gange man tackler ham, og det kræver bare at han kommer forbi én gang før det bliver rigtig farligt. Hans "motor" hvis man kan sige det sådan, er en undervurderet ting, og egentlig meget atypisk brasiliansk, det er sjældent at han ser fuldstændig smadret ud efter 90 minutter. Jeg har kæmpe optur over at han er Real Madrid spiller.

DC19
Følgende bruger(e) sagde tak: Estadio Santiago Bernabéu

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum