Kig i krystalkuglen

3 år 8 måneder siden #1 af Matamoro
Kig i krystalkuglen blev oprettet af Matamoro
Hvem bliver bedst af vores nuværende offensive talenter?

Rodrygo
Vinicius
Reinier
Ødegaard
Kubo

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #2 af nono
Besvaret af nono på emne Kig i krystalkuglen
Mit bud er Kubo. Han er noget særligt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #3 af madrid2000
Besvaret af madrid2000 på emne Kig i krystalkuglen
Af det jeg har set, så tror jeg det bliver:

1. Vinicious
2. Odegaard
3. Rodrygo
4. Kubo
5. Brahim Diaz

Jeg har aldrig set Raneir spille fodbold.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #4 af longwind
Besvaret af longwind på emne Kig i krystalkuglen
Rangeret fra bedst til værst:

1. Ødegaard. Han har simpelthen for meget talent og klasse til ikke at blive en succes. Det er udelukkende et spørgsmål om at få ham implementeret ordentligt, så han kan udnytte sit potentiale. Ellers kunne jeg godt se ham tage sit talent et andet sted hen frygter lidt at han kunne ende i Man City, givet at de nok er på udkig efter en afløser for David Silva de kommende år.

2. Kubo. Kløgtig og hårdtarbejdende, og japanere har ry for ydmyghed og arbejdsmoral - to dyder der går godt med Bernabeus publikum, særligt efter de har skulle trækkes med Bale i en årrække. Så ham gerne tillægge sig mere power.

3. Rodrygo. Han har den egenskab der er sværest at lære sig - øjet for mål. Han mangler attitude, men det kommer med alderen. Jeg tror han bliver en solid kantspiller der bidrager til holden uden at være en stjerne.

4. Vinicius. Jeg tror han vil være en af de mange brasilianere der kan drible forbi tre forsvarsspillere i en telefonboks, men ikke ramme poolen når han springer fra 1 meter-vippen. På et tidspunkt vil kravet om slutprodukt indfinde sig, og så tror jeg, at han eventuelt bliver afhændet og ryger rundt til 1-2 Premier League-klubber inden han finder sig et hjem den portugisiske liga, hvor den type spillere oftere kan trives. Jeg håber dog inderligt at jeg tager fejl - jeg så ham meget gerne bygge på sit spil og kapitalisere på de evner han unægteligt besidder.

Pas ift. Reinier, jeg har ikke set nok til ham

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #5 af DeLaRed
Besvaret af DeLaRed på emne Kig i krystalkuglen
1. Ødegaard, han har allerede bevist at han har et højt niveau, i en ung alder, så tror kun det er skader der kan stoppe ham fra at blive fast mand hos at af Europas 10 største hold, om det bliver Real han får sin succes må tiden vise.

2. Vinicius, i modsætning til alle de spillere under ham på denne liste, har han i de sidste 18 måneder flere gange bevist at han kan bære et top-hold til sejr, i de fleste situationer imens resten af holdet spiller under niveau. Han får utrolig mange høvl her på siden, og det kan jeg godt forstå, da han stadig har meget at lærer, men han har nogle kvaliteter(fart og teknik) som gør at han har muligheden for at nå et rigtig højt niveau, det kræver dog at han får regelmæssig spilletid samt har de rigtige mentorer omkring sig. Men IMO klar den brasilianer i vores trup med det største potentiale, det kan dog gå begge veje med ham, så måske han ender på den lokale bar med Jesé istedet.

3. Kubo, jeg har ikke set ham spille så meget i denne season, men han klarer det eftersigende meget godt, min frygt for ham kan være hans størrelse, som dog også kan ende med at blive hans fordel, så det bliver spændene at se hvor langt han når, håber dog vi holder ham udlejet i de næste par seasoner så han for den spilletid han har brug for. (Alla Ødegaard)

4/5 Ligger imellem Rodrygo og Diaz.
Imodsætning til mange andre har jeg stadig ikke set lyset i Rodrygo, han havde en fantastisk start i sine første 6-8 kampe, men siden har han stort set været vores svagest led i kæden i de kampe han har spillet. Han mangler meget erfaring, og selv med erfaringen har jeg svært ved at se hvordan han gpr hen og bliver bedre en Ødegaard (som er super stærk på bolden, og har et fantastisk blik for spillet), Vinicius (som er lyn hurtig og har en teknik der på den rigtige dag gør ham til en super svær modstander) eller Kubo (der besidder en fantastisk teknik og en utrættelig arbejdsiver). Jeg kan stadig ikke se hvad der ender med at blive Rodrygo’s spidskompentence, han er ikke specielt hurtig, han er ikke stærk defensiv, han slår ikke Beckham-indlæg, han har ikke et videre godt spil overblik(ud over at han synes at være god til at placere sig) og så er der målnæsen, som han måske har, og måske er det den han bygger sin karriere på, men hey han har kun scoret 7 mål indtil videre det er jo ikke ligefrem Erling cifrer vi har set fra ham. Jeg tror stadig på at Rodrygo kan blive en vigtig spiller for Real, dog ser jeg ham pt ikke som en spiller der bider sig fast i start-opstilling (hertil skal lige nævnes at han under ZZ ofte har været i startopstillingen, men dette er IMO i mangle på bedre, tror ikke vi ser ham slå en Asensio i topform af den plads, eller hvis Ødegaard skal spille kant, eller hvor meget spilletid får han hvis Mbappe tager højre-kanten, han er stadig langt fra deres niveau IMO)
Diaz, får for lidt spilletid til at udvikle sig, jeg kan dog godt lide ham, har tidligere her på siden nævnt at jeg ser ham som en fantastisk erstatning til Lucas V, pt ser jeg dog ikke hans niveau nå højere end en solid 12-13. mand på er top hold, eller en startplads på et midter-hold.

6. Reinier, han har intet bevist på Europæisk top-plan endnu, så indtil vi ser han spille i La Liga er han umulig at bedømme.

Og inden alle Rodrygo fans her på siden slagter mig, så er dette bare min holdning, jeg håber dog at Rodrygo modbeviser mig, og bliver den næste brasilianske Ballon d’or, det ville glæde mig at tage fejl, jeg kan pt bare ikke se det i ham.

Donde está la biblioteca?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #6 af Mølbat
Besvaret af Mølbat på emne Kig i krystalkuglen
1. Ødegaard - ligesom de fleste andre tror jeg mest på nordmanden. At så mange dårligt informerede fodboldfans (heldigvis ikke mange Real Madrid-fans) allerede dømte hans karriere på topniveau som slut i en alder af 16/17 år, fordi han dengang ikke var god nok til at starte for Real Madrid, var en kæmpe joke, og nu er han virkelig godt igang med at bevise sit værd hos Real Sociedad. Uha, hvor jeg glæder mig til, at han returnerer til kongeklubben.

2. Vinicius - jeg forstår virkelig ikke hadet mod Vinicius, som man især ser på dette forum. Ja, hans afslutninger er dårlige, men de ting, som han ellers kan med bolden, ser man bare ikke hos særlig mange spillere. Udover at have et gudsbenådet talent med bolden for fødderne, arbejder han også stenhårdt i holdets tjeneste. Man ser ingen primadonna-nykker, men i stedet en fantastisk attitude, som gør, at jeg slet ikke er i tvivl om, at han bliver én af verdens bedste spillere om nogle år.

3. Kubo - mange unge, talentfulde spillere bliver givet prædikater som "det her lands Messi" eller "det der lands Ronaldo", og desværre plejer dette at have en negativ effekt, da forventningerne ofte stiger hos fans og medier pga. prædikaterne. Kubo blev i en tidlig alder brandet som "Den japanske Messi", og i modsætning til mange andre har har slet ikke ladet det veje ham ned. Tværtimod ligner han den ægte vare, hver gang jeg har set ham spille. Real Madrid har samtidig været kloge i klubbens håndtering af ham med lejeaftalen til en mindre La Liga-klub i form af Mallorca, hvor han virkelig kan få noget erfaring. Næste sæson lejes han med garanti ud til et sub-top hold i Spanien, hvor han kan tage næste skridt. Jeg tror virkelig på, at han bliver en verdensstjerne. Han har både attituden og talentet til det.

4. Rodrygo - han er stadig rigtig ung, og kan derfor udvikle sig meget mere, men indtil videre er Rodrygo den spiller af de nævnte, som har imponeret mig mindst. Jeg har svært ved at se, at han skulle have den x-faktor, som Vinicius eksempelvis besidder i form af sin fantastiske dribleteknik. Desuden virker det som om, at han er fejlplaceret ude på en af kanterne, hvor Zidane bliver ved med at spille ham. IMO ville han være markant bedre som centralangriber.
Men som nævnt, så er muligheden der for, at han pludselig løfter niveauet drastisk, og bliver umulig at komme udenom, når Zidane skal vælge sin start-XI. Fede Valverde lignede i hele sin første sæson på Los Blancos' førstehold bestemt ikke en spiller, som kunne tilbyde noget specielt. Både Marcos Llorente og Dani Ceballos tilbød langt mere end uruguayaneren, når de var på banen, men pludselig fandt han et super højt niveau, og nu må selv Modric vige pladsen i startopstillingen.

5. Reinier - jeg har endnu ikke set en kamp med ham, så det er ikke fair, at jeg begynder at rangere ham ift. Los Merengues' andre talenter.
Følgende bruger(e) sagde tak: Fondo_Sur, DeLaRed

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #7 af Thomaskjensen
Besvaret af Thomaskjensen på emne Kig i krystalkuglen
Efter dagens pod med Sid, ja så laver jeg lidt op på min rangliste.
1. Nordbakken, selv om jeg stadig er bange for han bliver en ny Isco.

2. Vin, ja jeg insistere på at han bliver en af de bedste i verden om 3-5 år. At dømme ud en 19 årig knægt på grund af at han ikke laver nok mål eller er skarp nok har jeg det meget svært med. Han har i flere kampe vist sig som den medt drivne spiller i truppen, den eneste farlige spiller og stadig skal han have på puklen for at han som 19 årig ikke er CR7
Største problemet VIn har er at han i min optik er for god at leje ud...

3. Rodrigo, der er længe mellem godbidderne, men der er også længe mellem han bliver spillet på sin bedste plads, jeg ser ham gerne tage 2 år i en anden klub så han kan udvikles som Ødegaard.

4/5. Har ikke set nok med Reinier eller Diaz til at jeg kan placere dem, men de små ting jeg har set er jeg meget imporneret af dem begge.

Derefter har jeg funderet på om Assensio burde være på listen?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #8 af Doc.juego
Besvaret af Doc.juego på emne Kig i krystalkuglen

Thomaskjensen skrev: Efter dagens pod med Sid, ja så laver jeg lidt op på min rangliste.
1. Nordbakken, selv om jeg stadig er bange for han bliver en ny Isco.

2. Vin, ja jeg insistere på at han bliver en af de bedste i verden om 3-5 år. At dømme ud en 19 årig knægt på grund af at han ikke laver nok mål eller er skarp nok har jeg det meget svært med. Han har i flere kampe vist sig som den medt drivne spiller i truppen, den eneste farlige spiller og stadig skal han have på puklen for at han som 19 årig ikke er CR7
Største problemet VIn har er at han i min optik er for god at leje ud...

3. Rodrigo, der er længe mellem godbidderne, men der er også længe mellem han bliver spillet på sin bedste plads, jeg ser ham gerne tage 2 år i en anden klub så han kan udvikles som Ødegaard.

4/5. Har ikke set nok med Reinier eller Diaz til at jeg kan placere dem, men de små ting jeg har set er jeg meget imporneret af dem begge.

Derefter har jeg funderet på om Assensio burde være på listen?


Hvad med Kubo ?
Personligt tror jeg ikke Asensio bliver til noget, han stod rimeligt svagt før sin skade, fraset er par gode langskud. Derudover ser jeg ikke hans spidskompetencer.
Han er ikke fantastisk hurtig, ikke en fantastisk god dribler, har ikke et fantasrisk overblik, pasninger eller placeringsevme.. han falder tit ud af kampe... nu skal han komme over en meget svær knæskade.
Det ser ikke for godt ud IMO, plus nu er han altså 24 (tror jeg) han er jo ikke et talent længere.

Ellers tror jeg mest på ødegaard. Han har alle dage været fantastisk til flere ting og han er begyndt at tillægge sig et slutprodukt.

Rodrygo er svær at vurdere, han har målnæse og positioneringsevne - 2 ting der er svære at lære. Men han mangler nogle af de andre ting som de andre talenter har .

Vini: hvis han tillægger sig slutproduktet og får noget mere spilletid, så bliver han fantastisk
Sidste redigering: 3 år 8 måneder siden ved Doc.juego.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #9 af Pichichi
Besvaret af Pichichi på emne Kig i krystalkuglen
Det bliver Vinicius i den lange bane. Den fysik og fart han har allerede i sin alder er enestående og nødvendigt i nutidens fodbold.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 8 måneder siden #10 af DeLaRed
Besvaret af DeLaRed på emne Kig i krystalkuglen
Ifht denne traad, saa kiggede jeg lige paa alle vores unge spillere, og hvis Real skulle have stillet med et U21 hold til seasonens start, kunne det have set saadanne ud;

Real Madrid U21 19/20:
GK: Lunin (Oviedo)

RB: Hakimi (Dortmund)
CB: Militao (Real Madrid) (22y)
LB: J. Hernandez (Real Madrid) (22y)

DM: Valverde (Real Madrid)
CM: Ødegaard (Sociedad)
CM: Oscar (Leganes)
ACM: Kubo (Mallorca)

LW: Vinicius (Real Madrid)
RW: Rodrygo (Real Madrid)

FWR: Jovic (Real Madrid)

SUBS: Brahim (Real Madrid), Reinier (Real Madrid), Alberto Soro (Zaragoza)

*Der er et par af spillerne der siden sidste sommer er blevet 22, men kigger vi 10 maaneder tilbage havde de alle klaret graensen.

**Det er nok ikke en plausible formation, men skulle vi have stillet et hold med de stoerste U21 talenter vi har, saa kunne den have set saadanne ud.

Offensivt er der super mange strenge at spille paa, og selvom vi med sikkerhed kan sige at ikke alle disse spillere faar en lang Real Madrid karriere, saa ser det stadigvaek rigtig spaendene ud, jeg har dog min tvivl ved foelgende:

Jovic: Slaar han nogensinde til i Real, eller skulle man maaske bare faa ham sendt videre til en klub hvor han passer bedre ind, og saa finde en mere stabil afloeser for Benzema?

Militao: Har pt svaert ved at se ham som fast partner til Varane paa sigt, men tror dog stadig sagtens han ville kunne overtage bredde-rollen fra Nacho som er ved at vaere oppe i alderen.

J. Hernandez: Han er maaske en af de drivende kraefter hos Castilla, men kan han vaere med paa La Liga niveau for Real paa sigt?

Lunin: Talentet er der, men faar han den udvikling han har burg for, til en dag at kunne overtage for Courtois?

Rodrygo: Jeg kan stadig ikke se ham som en langsigtet profil i start-opstillingen, mener dog sagtens han kan udvikle sig til at vaere en solid bredde-spiller og derved ogsaa faa en lang karriere i klubben hvis han acceptere dette, det er dog kun hans foerste season, saa bliver spaendene at se hvordan hans naeste season bliver, det kan vaere der er mere i posen.

Reinier: Er umulig virkelig at bedoemme foer han faar spilletid i La Liga, haaber vi finder en god udlejning til ham i naeste season.

Det er dog ogsaa klart ud fra denne opstilling, at vi mangler defensive styrker, med spillere som Ramos, Marcelo, Nacho og Carvajal, som alle enten er eller er paa vej ind i deres karrieres efteraar, samt Casemiro og Kroos der heller ikke er helt unge mere, saa mangler vi en yngre kaede af spillere der kan tage over, saa kunne godt haabe lidt paa at de naeste 2-3 unge spillere vi investere i har defensiven som deres spids-kompetence.

Til slut lige et spoergsmaal til gruppen;
Hvis vi ser bort fra at denne opstilling nok er for offensiv til at fungere i La Liga, og samtidigt ikke tager med at truppen langt fra er bred nok til at kunne klarer en hel season, men udelukkende kigger paa spillernes nuvaerende kvaliteter og niveau i denne season, hvor i La Liga tabellen ville dette hold saa have ligget paa nuvaerende tidspunkt?

Hertil lige lidt stats fra deres La Liga/Bundeliga season indtil nu:

Lunin: Games 0
Hakimi: Games 32 - Goals 5 - Assists 10
Militao: Games 11 - Goals 0 - Assists 0
Javi Hernandez: Games 0
Valverde: Games 26 - Goals 2 - Assists 5
Ødegaard: Games 27 - Goals 4 - Assists 5
Oscar: Games 29 - Goals 9 - Assists 2
Kubo: Games 28 - Golas 3 - Assists 3
Vinicius: Games 23 - Goals 3 - Assists 2
Rodrygo: Games 13 - Goals 2 - Assists 0
Jovic: Games 15 - Goals 2 - Assists 1
Soro: Games 28 - Goals 4 - Assists 5
Diaz: Games 4 - Goals 0 - Assist 0
Reinier: Games 0

Donde está la biblioteca?
Følgende bruger(e) sagde tak: -#7-

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 7 måneder siden #11 af Matamoro
Besvaret af Matamoro på emne Kig i krystalkuglen
Mit bud er Kubo. Når han kommer ned på midtbanen hvor hans aldeles overlegne evne til at spille i små rum, kommer til sin ret, så har vi vores egen David Silva eller Iniesta. Jeg tror han vil sprede magi på Madrids hold i rigtig mange år
Sidste redigering: 3 år 7 måneder siden ved Matamoro.
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

3 år 7 måneder siden #12 af Matamoro
Besvaret af Matamoro på emne Kig i krystalkuglen
Det var måske lidt af en gennembrudskamp som Kubo spillede igår. Han legede fuldstændig med Atletico
Sidste redigering: 3 år 7 måneder siden ved Matamoro.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce