Real Madrid Femenino skal op imod Vålerenga i sidste CL-kvalifikationsrunde

Der blev i går trukket lod til sidste kvalifikaitonsrunde til kvindernes Champions League.

Her skal Real Madrid Femenino op mod norske Vålerenga efter at have været i øverste seedningslag.

Kampene spilles den 10./11. oktober og den 18./19. oktober og Real Madrid starter på udebane.

Barcelona, Lyon, Bayern München og Chelsea er allerede kvalificerede og man mangler altså blot at finde de sidste 12 hold til dette års Champions League.

Log-på for at kommentere
 
 
 

Linda Caicedo med i opløbet til FIFA The Best Women’s Player

Real Madrid Femeninos blot 18-årige colombianske kantspiller, Linda Caicedo, er blevet nomineret til prisen som årets bedste kvindelige fodboldspiller ifølge FIFA.

Hun kæmper om prisen med 15 andre spillere, der blandt andet tæller Jenni Hermoso, Sam Keer, Lauren James og Aitana Bonmatí.

Vinderen vælges af et internationalt panel bestående af trænere og landsholdskaptajner, en sportsjournalist fra hver nation samt fans fra rundt omkring i verden, der har registeret sig på FIFAs hjemmeside. Afstemningen lukker den 6. oktober.

Caicedo er også blandt de nominerede til Ballon d’Or.

Log-på for at kommentere

Strejken er slut: Liga F starter i denne weekend

Første spillerunde i Liga F blev i den forgangne weekend aflyst, fordi spillerforeningen ikke kunne blive enige med Ligaen om mindstelønninger til spillerne, men det er nu på plads og turneringen kan derfor begynde med det samme.

I den forestående sæson skal spillerne som minimum have 21.000 € for at spille, hvilket stiger til 22.500 næste år og i sæsonen 2025/26 skal spillerne minimum have 23.500 €.

Hertil lægges marketing-indtægter, som i den kommende sæson bliver 23.000 € og det stiger i den kommende sæson til 25.000 €, mens det i 2025/26 er 28.000 €.

Det spanske kvindelandshold har netop vundet VM og kvindefodbold har i en årrække været på stor fremmarch med tilskuertal tæt på 100.000 til enkelte kampe.

Log-på for at kommentere

Olga Carmona om Rubiales-sagen: Trist, at det skulle overskygge noget historisk

Olga Carmona gennemlevede nogle begivenhedsrige dage, da VM-slutrunden sluttede med spansk triumf. Hun bragte først sit land i VM-finalen med et sent semifinalemål, hvorefter hun blev matchvinder i finalen imod England, men efterfølgende hang der nogle tunge skyer over den ellers imponerende triumf. Umiddelbart efter kampen fik hun at vide, at hendes far var gået bort, og dernæst fulgte den triste sag med Luis Rubiales, der kyssede Jennifer Hermoso på munden foran rullende kameraer.

Carmona har siden været forbi det spanske tv-program El Hormiguero, og her udtaler hun sig om tiden efter VM-triumfen. Om Rubiales-sagen udtaler hun:
- Det, der ærgrer mig mest, er, at disse begivenheder fandt sted på en dag, hvor det ikke var passende. Det er trist at opnå noget historisk og have det overskygget af sådanne begivenheder. Det er frustrerende, og jeg håber, at vi fremover vil blive anerkendt som verdensmestre.

Om landsholdskollegaen Hermoso:
- Jeg har ikke talt med hende i de seneste dage. Det er en vanskelig situation. Ingen kan lide at være i rampelyset på den måde. Hun går gennem nogle vanskelige øjeblikke. Hun er kommet til Mexico for at være sammen med sit hold.

Om eventuelt at vende tilbage til landsholdet:
- Der har været flere ændringer, en ny landstræner, så vi må vente på udtagelsen og se, hvad der sker derfra. Vi må tale indbyrdes og se, hvad der sker.

Om hvad spillerne kræver af ændringer:
- Hvad vi ønsker, er at fortsætte med at udvikle os, som kvindelandsholdsfodbolden gør. Til dette verdensmesterskab har vi set nogle forbedringer, og det spanske fodboldforbund har støttet os. Vi ønsker at forblive på det højeste niveau. Hvad vi kræver, er, at kvindefodbold vokser i en fart. Real Madrid er meget engageret i deres kvindefodbold. Vi ønsker at vise solidaritet med dem, der ikke har de minimale betingelser. Forhåbentlig kan vi opnå det.

Om at være nomineret til Ballon d'Or:
- Fodboldspillere vil gerne vinde det hele. Jeg havde ikke forventet at være der. Man har sagt, at jeg spillede et spektakulært verdensmesterskab. Du forestiller dig aldrig at komme så langt.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino topseedes i tredje CL-kvalifikationskamp

Real Madrid Femenino er med stormskridt på vej ind i eliten i europæisk fodbold og i den kommende sæson er man med i øverste seedningslag, når der trækkes lod til sidste kvalifikationsrunde i Champions League.

Real Madrid Femenino har inden lodtrækningen tredjeflest koefficient-points, kun overgået af Wolfsburg og Paris SG og det skyldes, at klubber som Juventus og Arsenal højst overraskende måtte lade livet i anden kvalifikationsrunde.

Som mulige modstandere i tredje kvalifikationsrunde er hold som Paris FC, Twente, Frankfurt, Vålerenga og Manchester United. Der trækkes lod på fredag.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce