Real Madrid Femenino vandt ottende sejr på stribe

ESTHER JT10348Thumb

Real Madrid Femenino er inde i en stærk periode og i går vandt man den 8. sejr på stribe i Liga F, da Ath. Bilbao blev sendt hjem med et nederlag på 2-1.

Real Madrid Femenino tog hurtigt teten i opgøret, men det var Ath. Bilbao, som efter 18 minutter kom frem til den første store chance, men hjemmeholdet slap med skrækken og svarede hurtigt igen, da Esther bragte holdet foran med 1-0 på et hovedstød efter hjørnespark. Det var hendes 12. mål i sæsonen.

Inden pausen var der gode muligheder for både Esther og Weir til at øge føringen, men man skulle frem til det 64. minut før franske Naomie Feller reelt afgjorde kampen med sin scoring til 2-0.

Der blev dog bragt lidt spænding tilbage i opgøret, blot to minutter senere, da Amezaga reducerede, men Real Madrid Femenino viste stor defensiv disciplin i resten af opgøret og vandt fortjent.

Real Madrid Femenino: Misa Ivana, Kathellen, Rocío Athenea, Toletti, Zornoza (Teresa, 70’), Weir, Svava, Feller (Nahikari, 84’) og Esther (M. Oroz, 63’).

 

Log-på for at kommentere
 
 
 

Real Madrid Femenino tæt på Champions League efter ny sejr

RealMadrid Logo

Real Madrid Femenino sikrede sig i går en sikker sejr på 1-3 i udekampen mod Alavés og dermed er holdet stærkt på vej til at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League.

Samtidig med Real Madrid Femeninos sejr spillede Madrid CFF og Atlético Madrid nemlig uafgjort og de er nu henholdsvis 11 og 8 points efter på 5. og 4. pladsenog begge hold har spillet to kampe mere end Alberto Torils tropper, som er på tredjepladsen. Og for lige at få sidste kamp i går på plads, så spillede rækkens nr. 1 og 2 mod hinanden. Barcelona mod Levante – sikker sejr på 7-0 til catalanerne. Så er styrkeforholdet ligesom sat på plads.

Til Real Madrid Femeninos kamp. Udeholdet satte sig med det samme massivt på kampen og kom frem til talrige chancer inden Caroline Weir bragte holdet foran efter et kvarters spil og kort før pausen var det Maite Oroz, som kunne bringe Real Madrid Femenino på 0-2 og dermed var kampen reelt afgjort.

Real Madrid Femenino fortsatte presset i anden halvleg, hvor topscorer Esther kunne score til 0-3 efter en times spil og så var det pynt, at Sara Carrillo reducerede til 1-3 med ti minutter igen.

Real Madrid Femeninos hold: Misa; Ivana Andrés (Claudia F., 91'), Kathellen, Rocío Gálvez; Athenea (Lucía Rodríguez, 65'), T. Abelleira, Oroz, Weir (Toletti, 65'), Olga Carmona (Svava, 46'); Esther (Moller, 80') og Nahikari.

Log-på for at kommentere

Spansk presse: Real Madrid Femenino med i kampen om Pernille Harder

RealMadrid Logo

Ifølge spansk presse kan Real Madrid være på vej mod mere dansk forstærkning til sommer.

Det drejer sig om Pernille Harder, som sammen med sin svenske kæreste, Magdalena Eriksson, søger nye udfordringer og som har kontraktudløb til sommer og derfor frit kanforhandle med andre klubber, heriblandt franske Lyon og altså Real Madrid Femenino.

De to spillere regnes for nogle af de bedste i verden og det vil være en markant forstærkning til Real Madrid Femenino-hold, som fortsat er ved at etablere sig som fast tophold i spansk og europæisk fodbold.

Magdalena Eriksson er central forsvarer og anfører hos Chelsea, hvor hun har været siden 2017. Her har hun blandt andet vundet fire engelske mesterskaber og 3 FA Cups.

Danske Pernille Harder blev verdens dyreste spiller, da hun i 2020 skiftede Wolfsburg ud med Chelsea og hun har tidligere to gange været kåret til verdens bedste spiller, nemlig i 2018 og 2020.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino tættere på første officielle titel

RealMadrid Logo

Real Madrid Femenino er kommet en del tættere på sin første officielle titel, idet Barcelona og Sevilla som ventet er blevet ekskluderet fra dette års Copa de la Reina.

De to klubber lavede nemlig en ”Cherychev” i deres respektive ottendedelsfinale-opgør mod Osasuna og Villarreal, hvor de benyttede karantæneramte spillere og det har nu medført, at de er blevet taberdømt i de to kampe.

Barcelona vandt ellers komfortabelt med 0-9 ude over Osasuna, men brugte Geyse Ferreira og dermed er det aldeles suveræne Barcelona-hold uden muligheder for at vinde samtlige titler. Hos Sevilla var det Nago Calderón, som blev uretmæssigt kom i kamp.

Osasuna og Villarreal er altså sammen med Tenerife, Atlético Madrid, Ath. Bilbao, Alham og Granada de mulige modstandere for Real Madrid Femenino i kvartfinalen.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino tabte efter forlænget spilletid til Barcelona

RealMadrid Logo

Real Madrid Femenino kan fortsat ikke bryste sig med en sejr over Barcelona, men det kommer hele tiden tættere på.

I torsdags tabte man således først efter forlænget spilletid til Barcelona i semifinalen i den spanske Super Cup, som blev spillet i Barcelona.

Barcelona kom bedst fra start og lagde et højt pres, som førte til en del målchancer, men Misa i Real Madrid-målet klarede frisag indtil det 24. minut, hvor Pina fortjent bragte hjemmeholdet foran. Real Madrid Femenino kom længere frem på banen i anden halvleg og det gav udbytte allerede efter 9 minutters spil, da Weir scorede et flot frisparksmål og da Barcelona kort efter blev reduceret til ti mand efter udvisningen af Paredes, lignede det en oplagt mulighed for triumf.

Der blev dog ikke scoret mere i den ordinære spilletid og i anden halvleg af den forlængede spilletid havde Real Madrid Femenino to store chancer for at bringe sig foran, inden danske Sofie Svava begik et lidt kluntet straffespark, som Mariona sikkert omsatte til mål og herfra havde Barcelona styr på opgøret og lukkede og slukkede med en sen sidste scoring af Paralluelo.

Real Madrid Femenino: Misa, K. Robles (Ivana, 91’), Rocío, Olga (Esther, 63’), Weir, Kathellen, Feller (Møller, 100’), Zornoza (Teresa, 91’), Athenea, Svava (Nahikari, 112’) og Freja Siri (M. Oroz, 63’).

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce