Madridista

 
 

Real Madrid Femenino sluttede af med sejr på hjemmebane

Real Madrid Femenino spillede i weekenden sæsonens sidste hjemmekamp og den endte med en kneben sejr på 1-0 over Ath. Bilbao.

Opgøret blev indledt med et minuts stilhed for Claudia Zornozas far, som sov ind i ugen op til kampen og det var en tydeligt berørt Claudia Zornoza, som modtog holdkammeraternes kærlige kram og omsorg, inden opgøret gik i gang.

Real Madrid Femenino havde det svært i kampens indledning, for Ath. Bilbao pressede højt og tillod ikke Alberto Torils tropper at komme ind i kampen. Bedste chance til hjemmeholdet i første halvleg havde dansk islæt, da Sofie Svava kombinerede godt med Maite Oroz på kanten, hvilket tillod Quiñones at komme til afslutning, men der blev ikke scoret i første halvleg.

Starten på anden halvleg blev en kopi af første halvleg, men Alberto Toril valgte i det 68. minut at indskifte unge Paula Comendador i stedet for danske Caroline Møller Hansen og det skulle han ikke komme til at fortryde, for blot minuttet efter scorede den unge spanier sejrsmålet. Det var samtidig hendes første scoring i Real Madrid-trøjen.

Caroline Møller Hansen havde indtil da leveret en arbejdsom indsats i front, men måtte altså se de sidste minutter fra bænken. Sofie Svava spillede hele kampen, mens Signe Bruun kom ind og fik det sidste kvarter.

Real Madrid Femeninos hold: Chavas, Rocío, Ivana (Teresa, 59’), Toletti (Linda C., 59’), M. Oroz (Raso, 59’), Kathellen, Møller (Paula Comendador, 68’), Feller (Bruun, 76’), Zornoza, Athenea og Svava.

Log-på for at kommentere

Claudia Zornoza igen kåret som månedens Real Madrid Femenino spiller

For anden måned på stribe er Real Madrid Femeninos alderspræsident på den centrale midtbane, 33-årige Claudi Zornoza, blevet kåret som månedens spiller. Mahou uddelte den til hende i april, og nu har hun også fået den på baggrund af sine præstationer i maj.

 

Prisen er på en lidt billig baggrund, idét Real Madrid kun spillede tre kampe i maj, hvor Zornoza var med i to af dem. I begge var hun med fra start, og imod Madrid CFF blev hun matchvinder med kampens eneste scoring i 1-0-sejren, og siden var hun med til at tabe med 3-2 hjemme imod Atlético de Madrid. Hun var ikke med, da Real Sociedad blev slået med 2-1 på udebane, men præstationerne i de andre to kampe var altså nok til at sikre hende prisen igen.

Ved modtagelsen af prisen takkede Zornoza fansene og udtalte, at hun og resten af holdet ser frem til sæsonens sidste to kampe, hvoraf den ene spilles i aften. Ingen af kampene har dog sportslig betydning, da andenpladsen for længst er sikret.

Log-på for at kommentere

Officielt: Teresa Abelleira forlænger til 2026

Logo Realmadrid 010101

Som den seneste af en række bærende spillere hos Real Madrid Femenino har klubben i dag offentliggjort, at man har forlænget kontrakt med 24-årige Teresa Abelleira.

 

Teresa er en teknisk stærk spiller, udstyret med et flot langskud, der fungerer som Real Madrids kontrollerende og defensive holdepunkt centralt på midten. I denne sæson har hun spillet 25 af 28 ligakampe hidtil, heraf 21 fra start, mens hun i Champions League spillede syv af otte kampe, heraf alle fra start.

Teresa kom fra Deportivo La Coruña i 2020 og er derfor en af dem med længst anciennitet hos det nuværende Real Madrid Femenino. Hun er også fast inde omkring det spanske landshold og var sammen med Olga Carmona den af Real Madrids spillere, der havde størst andel i Spaniens VM-triumf i 2023.

Log-på for at kommentere

Naomie Feller forlænger til 2026

Real Madrid Femenino fortsætter med at få styr på næste sæsons trup, og efter at have forlænget med profilerne Sandie Toletti, Rocío Gálvez og Athenea del Castillo, kom turen også til den 22-årige franske angriber, Naomie Feller.

 


Nyheden er efterhånden en lille uge gammel, men faktum er, at parterne nu har papir på hinanden frem til 2026.


Feller er ikke stensikker starter i den stærkeste startellever hos Real Madrid Femenino, men hun er ét af flere stærke offensive kort og derfor som minimum 12.-13. valg og hurtig til at blive skiftet ind i de kampe, hun starter ude i. I denne sæson har hun bidraget med ni mål og seks assists i ligaen.

Log-på for at kommentere

Officielt: Sandie Toletti forlænger med Real Madrid Femenino til 2027

Real Madrid Femenino har i dag offentliggjort, at man har forlænget kontrakten med midtbanespilleren Sandie Toletti, så den nu løber frem til 2027. Hun træder derfor i fodsporene på profiler som Athenea del Castillo og Rocío Gálvez, der for nyligt har forlænget kontrakterne til henholdsvis 2028 og 2026.

 

AS melder, at også Teresa Abelleira og Naomie Feller har så godt som lukket en ny aftale, altså to yderligere spillere, der er fast inde omkring førsteholdet.

28-årige Toletti kom til Real Madrid i 2022 fra Levante, og hun er også fortsat en del af det franske landshold. I denne sæson har hun været ude i længere tid med en skade, men det er alligevel blevet til 31 kampe, fire mål og fire assists. 31 kampe, hvor hun har været blandt de allerbedste Real Madrid-spillere i sæsonen.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...