Fire La Fábrica-spillere skal afgive forklaring i retten i sexvideo-sag

Real Madrid blev i sidste uge ramt af en mulig skandale, da fire ungdomsspillere blev tiltalt for at have delt en sex-video med en mindreårig og sagen går nu et skridt videre.

De fire spillere – 3 Real Madrid C-spillere og 1 Juvenil A-spiller – er nemlig blev indkaldt til at afgive forklaring over for en dommer den 6. november.

Hændelsen fandt sted i juni måned på Gran Canaria, hvor de fire spillere var på ferie sammen.

Real Madrid har officielt meldt ud, at man afventer en egentlig retslig afgørelse, hvorefter man vil træffe de rette foranstaltninger, hvilket sandsynligvis vil være øjeblikkelig ophævelse af kontrakterne, hvis de kendes skyldige i ugerningen.

Log-på for at kommentere
 
 
 

Real Madrid Juvenil A indledte med Youth League-sejr

Real Madrid Juvenil A fik en god start på denne sæsons Youth League, da man i går vandt med 2-1 hjemme over Union Berlin.

Álvaro Arbeloas tropper satser stort på turneringen i denne sæson og man lagde da også fra start et tungt pres på tyskerne, som havde det svært på Estadio Alfredo di Stéfano, hvor hjemmeholdet kom frem til masser af chancer og hvor især stortalentet Paulo Iago missede en gigantafbrænder midt i halvlegen.

Og så gik det som det ofte gør. Udeholdet scorer ud af ingenting. På et direkte frispark sendte Friedrich bolden i kassen blot to minutter før pausen. En spand koldt vand i hovedet på Arbeloas hold.

Bagud 0-1 ved pausen………og så går det som det ofte gør. Real Madrid Juvenil A kom ud til anden halvleg med en endnu stærkere vilje til at vende kampen og allerede efter 10 minutters spil kunne Hugo de Llanos udligne, da han opsnappede en ripost fra Paulo Iagos afslutning på Stein i Union Berlin-målet.

Et kvarter før tid kunne kampens store oplevelse, Palacios, så sende Real Madrid på sejrskurs, da han selv startede opspillet, som efter par kombinationer endte med, at han selv var alene igennem og udplacerede Berlin-målmanden.

Real Madrid Juvenil A: Fran González; Youssef, Manu Serrano, Jacobo, Nico Sánchez (46' Chema); Hugo de Llanos (89' Álvaro Ginés), Manuel Ángel ©, Yáñez (67' Baba); Paulo Iago (81' Pol Durán), Iker Bravo og Palacios.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla spillede 2-2 i El Derbi

Real Madrid Castilla måtte i weekenden nøjes med 2-2 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano mod Atlético Madrid.

Det blev fra start et meget lige opgør, hvor ingen af mandskaberne formåede at tilspille sig et overtag, men Castilla-holdet kom i front efter 9 minutters spil, da argentinske Nico Paz scorede sit fjerde sæsonmål efter flot forarbejde af Theo Zidane og Vinícius Tobías.

Undervejs i kampen følte Atlético Madrid sig voldsomt snydt for et straffespark begået mod Adrián Niño, men de fik udligningen kort før pausen, da El Jebari sendt bolden ind bag en sagesløs Cañizares.

Fra anden halvlegs start søgte Real Madrid Castilla at få sæsonens første hjemmesejr, men Atlético Madrid stod stærkt defensivt og med lynhurtige kontra-angreb var de en konstant trussel. Det lignede dog en hjemmesejr, da Victor Muñoz 13 minutter før tid bragte Castilla-holdet foran, blot et minut efter at han var kommet på banen, men to minutter før tid dukkede Mestanza op og sikrede udligningen.
RM Castillas hold: Cañizares; Tobias, Carrillo, Jacobo, Obrador; Edgar (64' Peter), Manuel Ángel (84' Antonio David), Theo, Palacios (75' Víctor Muñoz); Nico Paz (84' Marvel) og Noel (64' Aparicio).

Log-på for at kommentere

Fire Real Madrid-Canteranos mistænkt for at have delt sex-video

Real Madrid meddeler på sin officielle hjemmeside, at man har kendskab til at fire Canteranos er blevet afhørt af Guardia Civll, mistænkt for at have delt en sex-video.

 

Der skal være tale om en Castilla-spiller og tre Real Madrid C-spillere, som har delt en video, hvor den ene Real Madrid C-spiller har sex med en 16-årig pige.

 

Real Madrid meddeler, at man vil tage de rette foranstaltninger, når man har nærmere kendskab til sagen.

Log-på for at kommentere
Diskuter denne artikel i forumet.

Arbeloas Youth League-mandskab forstærkes af La Quinta del Nico Paz

Når Real Madrid Juvenil A i den kommende uge tager hul på Youth League-sæsonen har træner Álvaro Arbeloa allieret sig med en række stærke navne i bestræbelserne på at forsøge at bringe trofæet til den spanske hovedstad.

Med henvisning til 1980ernes skræmmende stærke La Quinta del Buitre-hold, har man i spansk presse valgt at kalde det La Quinta del Nico Paz, for det argentinske gigant-talent bliver sammen med Gonzalo, César Palacios, Manuel Ángel og Manu Serrano nøglespillere på Juvenil A-holdet, idet de også er en fast del af Castilla-mandskabet og dermed afprøves på højt niveau.

Ud over de fem spillere har Juvenil A-holdet også angriberen Iker Bravo, som er i gang med sit andet år som udlejet fra Bayer Leverkusen, samt målmanden Fran García, så det er det stærkt mandskab, som åbner med hjemmekampen mod Union Berlín.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce