Madridista

 
 

Real Madrid tæt på at hente Betis-talent

Ifølge spansk presse er Real Madrid tæt på at hente det 15-årige angrebstalent, Jairo Morilla, i Betis.

Real Madrid fik øje for Cadete-spilleren allerede i 2021, da han deltog i talent-turneringen LaLiga Promises og hans udvikling tog for alvor fart i Infantil-årene, hvor han i 26 kampe scorede 24 mål. Det gav ham hurtigt debut på det andalusiske regionshold og senere både på det spanske U15- og U16-landshold.

I denne sæson har han også spillet for Betis´ Juvenil-hold, på trods af at han stadig blot er Cadete-spiller.

De næste kapitler i den spanske fodboldspillers liv synes altså at skulle skrives i den spanske hovedstad.

Log-på for at kommentere

Raúl-assistent skifter til Watford

Raúl skal på jagt efter en ny assistent til den kommende sæson.

Hans nuværende assistent, Alberto Garrido, har nemlig besluttet sig for at tage mod tilbuddet fra engelske Watford om at blive en del af deres stab og han forlader dermed den spanske hovedstad efter et succesfuldt ophold.

Han har tidligere været assistent for både Guti og Arbeloa og sammen var de med til at udvikle spillere som Fede Valverde, Fran García, Achraf Hakimi og Sergio Arribas for bare at nævne nogle.

Log-på for at kommentere

The Athletic: Real Madrid vil sælge Álvaro Rodríguez

Ifølge The Athletic vil Real Madrid sælge Castilla-angriberen Álvaro Rodríguez i løbet af sommeren.

Den 20-årige uruguayaner har ikke helt levet op til de store forventninger, der var til ham efter en ellers lovende debut på førsteholdet og derfor vil man nu udnytte interessen fra flere klubber i de to bedste rækker i Spanien til at sælge ham med en tilbagekøbsklasul på 50%.

Den vil sikre, at Real Madrid enten får 50% af en fremtidig transfersum eller at man kan hente Álvaro Rodríguez tilbage for det halve af, hvad andre klubber har budt på spilleren.

Log-på for at kommentere

Bekræftet: Raúl fortsætter hos Real Madrid Castilla

Der har længe været sået tvivl om Raúls fremtid hos Real Madrid Castilla, men nu bekræfter hovedpersonen selv at han også i den kommende sæson står i spidsen for klubbens filialhold.

Raúl har meddelt José Ángel Sánchez, at han også i den kommende sæson er træner for Real Madrid Castilla og han tager derfor ikke imod nogle af de tilbud, som er kommet fra Tyskland, hvor han blandt andet har været i spil til trænerjobbet i Union Berlin og Hamburger SV.

På trods af svingende resultater for Real Madrid Castilla, har klubbens ledelse aldrig tvivlet på Raúl og det er derfor med glæde, at man nu kan planlægge den kommende sæson med Raúl og se på hvilke spillere, der vil være til rådighed.

Det står allerede fast, at man ikke laver en permanent aftale med brasilianske Vinícius Tobias, som man ellers havde en købs-option på, da man lavede lejeaftalen med Shakhtar Donetsk.

Log-på for at kommentere

Sport Bild: Raúl har meddelt Real Madrid at han stopper

Ifølge tyske Sport Bild har Raúl meddelt Real Madrid, at han forlader klubben efter denne sæson for at fortsætte karrieren i tysk fodbold.

Endnu er der ikke meldt noget ud om, hvor Raúl skal være træner, men et godt bud er i Hamburger SV i 2. Bundesliga. Her skal han være en del af det projekt, som Felix Magath er ved at stable på benene for at få den tidligere storklub tilbage i den bedste tyske række.

De to kender hinanden fra tiden i Schalke 04.

Hvis Raúl forlader Real Madrid Castilla, bliver det sandsynligvis Álvaro Arbeloa, der overtager posten som træner for filialholdet.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...