Álvaro Rodríguez med hattrick for Uruguay

alvaro debut copa

Real Madrid leder med lys og lygte efter den angriber, som kan afløse og måske i bedste fald erstatte Karim Benzema med tiden.

Men måske skal man starte med at kigge i egne rækker, for her fortsætter den 18-årige uruguayaner, Álvaro Rodríguez, med at imponere.

Efter at have erobret pladsen som angriber på Castilla-mandskabet, er han netop nu til de sydamerikanske U20-mesterskaber og her scorede han i går hattrick mod Bolivia, som førte 0-1, da Rodríguez satte gang i løjerne.

Først steg han til vejrs og headede udligningen ind med en scoring, som kunne have gjort Fernando Morientes misundelig. Hernæst dukkede han op ved fjerneste stolpe og scorede sikkert til 2-1, inden han lukkede og slukkede til 4-1 med at afdrible en forsvarer og sende bolden ind bag Bolivias målmand med største selvfølgelighed.

Log-på for at kommentere
 
 
 

Real Madrid Castilla i nulløsning mod Racing de Ferrol

RealMadrid Logo

Real Madrid Castilla er fortsat med i oprykningsspillet til en plads i den næstbedste spanske række, men i går måtte man nøjes med 0-0 hjemme mod Racing de Ferrol.

Opgøret var vigtigt for Raúl og hans mandskab, for det spidser til i toppen af Primera Federación Gruppe 1, hvor flere klubber blander sig i striden om oprykning.

Hjemmeholdet startede bedst og kom frem til et par gode chancer, men var tydeligt svækket af, at Álvaro Rodríguez ikke var med i kampen. Det var til gengæld sommerens store tilgang, Iker Bravo, som har haft mere end svært ved at bide sig fast på holdet og han skulle netop have brugt uruguayanerens fravær til at spille sig ind på holdet. Det gjorde han bestemt ikke i går.

Kort før pausen måtte Mario de Luis diske op med en klasseredning for at hindre Real Madrid Castilla i at være bagud ved pausen.

Real Madrid Castilla kom på måltavlen i anden halvleg, men forsvarer Rafa Marín måtte se sin scoring underkendt for off side og i banens anden ende måtte Álex López se sit forsøg gå på overliggeren.

Med det uafgjorte resultat har Real Madrid Castilla nu spillet 14 kampe uden nederlag og man ligger nr. 3 med to points op til førstepladsen.

Real Madrid Castilla (5-3-2): De Luis; Tobías, Carrillo (69' Peter), Rafa Marín, Marvel, Obrador; Álvaro Martín (82' Aranda), Dotor (32' Theo), Mario Martín; Arribas, Iker Bravo (82' Gonzalo).

Log-på for at kommentere

Marcelos søn med hattrick i El Derbi

RealMadrid Logo

Til alle os, der savner Marcelo i sin bedste alder, er der måske håb forude.

I hvert fald gjorde hans 13-årige søn, Enzo Alves, sig særdeles positivt bemærket i gårsdagens El Derbi i Infantil-rækkerne, hvor han scorede et hattrick i udesejren på 2-5 over Atlético Madrid.

Enzo indledte sin Real Madrid-karriere i 2017 efter et kort ophold hos Santa Ana og i går scorede han sine tre mål på 20 minutter og angriberen er topscorer i Infantil-rækkerne med 19 mål i 9 kampe. Herudover har han lavet fire assists.

Enzo fik i december måned professionel kontrakt i Real Madrid, som gælder i de kommende tre sæsoner, hvilket er det maksimale disse kontrakter må løbe.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla smed points mod Ceuta

DOTORThumb

Real Madrid Castilla var på sikker sejrskurs mod Ceuta, men smed to vitale points på det afrikanske fastland i et opgør, som endte 2-2.

Raúls tropper var ellers udskreget som store favoritter mod den absolutte bundprop og man kom da også forventeligt i front efter 11 minutters spil, da den målfarlige midtbanespiller, Carlos Dotor, scorede efter oplæg fra den bedste højreback i klubben i øjeblikket, Vinícius Tobias.

Ceuta var tæt på udligning, inden Dotor scorede til 0-2 efter 34 minutters spil, denne gang i samspil med Arribas. Og dermed lignede det en komfortabel sejr, men hjemmeholdet kom stærkt tilbage i anden halvleg.

Efter flere gode forsøg fik Ceuta tilkendt straffespark med et kvarter igen. Det blev begået af Rafa Marín, som nedlagde Rodri og han tog sagen i egen hånd og reducerede fra 11 meter-pletten. Og langt inde i dommerens tillægstid kom så udligningen, da Danese headede et point hjem til Ceuta.

Real Madrid Castilla er nu uden nederlag i 13 kampe.

Real Madrid Castilla: De Luis, Tobias, Rafa Marín, Carrillo, Theo, Dotor (Javier Villar, 57’), Arribas (Gonzalo, 90’), Álvaro Martín (Peter, 70’), Marvel, Iker Bravo (Aranda, 70’) og Obrador.

Log-på for at kommentere

Chelsea jagter Rafa Marín

RAFA MARIN2Thumb

Ifølge flere spanske medier er Chelsea stærkt interesserede i at hente Real Madrid Castillas spanske forsvars-talent, Rafa Marín.

Den 20-årige forsvarer har gjort det fremragende på Raúls Castilla-mandskab og har ved flere lejligheder trænet med førsteholdet, hvor også Carlo Ancelotti holder et vågent øje med ham, men det centrale forsvar er i øjeblikket overbooket med spillere, hvilket har forhindret ham i at få de store chancer.

Real Madrid skal dog til at træffe store beslutninger for den unge forsvarer, som har kontraktudløb i 2024 og som også følges tæt af klubber som RB Leipzig og Juventus.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce