Real Madrid Castilla fortsætter de gode takter

ARRIBASThumb

Real Madrid Castilla har fundet ind i en god stime og i weekenden vandt man uden problemer med 3-1 over Badajoz.

Det skete foran godt 2.000 tilskuere på Estadio Alfredo di Stéfano, heriblandt Carlo Ancelotti og han må have skrevet ind navn ind i sin notesbog: Sergio Arribas.

Den unge offensivspiller har længe banket på til førsteholdet og det må nu blot være et spørgsmål om tid, hvornår han får chancen, for igen i denne kamp var han den helt store profil.

Den første til at stjæle rampelyset var dog Carlos Dotor, som stod for den første scoring til Raúls tropper efter 20 minutters spil.

Bare 7 minutter senere var det så Sergio Arribas, som overtog scenen, da han slap alene igennem og lobbede bolden over den fremstormende målmand og det var en scoring, som gav minder om Raúl. Kort før pausen blev det også 3-0 og igen var det Sergio Arribas, som stod for endnu en flot scoring og han kunne gå til pause, mens tilskuerne taktfast råbte hans navn.

Real Madrid Castilla slog bremserne i fra anden halvlegs start og det tillod Badajoz at komme længere frem på banen og Zelu var tæt på en reducering, men Mario de Luis præsterede en flot redning. Badajoz-spilleren havde dog mere held i dommerens tillægstid, hvor han reducerede på et straffespark begået af Theo Zidane.

Real Madrid Castilla: De Luis; Tobias, Rafa Marín, Carrillo (35' Edgar), Marvel; Peter, Javi Villar (86' Nakai), Dotor (66' Theo), Álvaro Martín (66' Bruno); Arribas, Noel (86' Gonzalo).

Log-på for at kommentere
Diskuter denne artikel i forumet.

Real Madrid skal beslutte sig om Vinícius Tobias-køb

VINICIUS TOBIAS MJ19066Thumb

Real Madrid Castilla har i denne sæson glæde af Vinícius Tobias på et lejemål og man skal i løbet af meget kort tid træffe afgørelse om, hvorvidt man vil gøre brug af frikøbsklausulen, som man har inkluderet i aftalen.

Højrebacken har gjort det overbevisende og regnes som et stort talent og det har endda været på tale, at han skulle overtage den ledige udlændingeplads fra navnebror og landsmand, Vinícius Junior, som for nylig fik dobbelt statsborgerskab.

Hvis Real Madrid vælger en permanent kontrakt til Vinícius Tobias, skal man betale 12 millioner € til Shakhtar Donetsk.

Log-på for at kommentere

Iker Bravo med første scoring i storsejr

IKER BRAVO

Real Madrid Castilla var i festhumør, da man i går gæstede San Sebastián de los Reyes og her kunne Raúls tropper tage hjem med en sejr på 1-5.

Festlighederne begyndte allerede efter to minutter, da det nye store håb, Iker Bravo, fik scoret sit første mål i Real Madrid-trøjen og målet blev behørig vis fejret med dans i selskab med brasilianske Vinícius Tobias.

Hjemmeholdet svarede dog igen ti minutter senere, da Rafa Marín var uheldig og sendte bolden i eget net. Trods flere gode forsøg til Real Madrid Castilla, blev der ikke scoret mere i første halvleg.

Anden halvleg blev til gengæld en opvisning af Real Madrid Castilla, som allerede efter 10 minutter kom i front igen, denne gang på et selvmål af hjemmeholdet. Men Rafa Marín ville også gøre skaden for sit selvmål godt igen og han afgjorde reelt kampen midt i halvlegen med sin scoring til 1-3.

Sergio Arribas viste atter prøver på sit store talent og efter et langt sololøb fik han scoret til 1-4 med et kvarter igen og i de sidste minutter var det såmænd Theo Zidane, som lukkede og slukkede til 1-5.

Real Madrid Castilla: De Luis, Tobias, Rafa Marín, Pablo Ramón (Obrador, 45’), Dotor, Arribas (Bruno, 86’), Peter (Carrillo, 86’), Álvaro Martín (Noel, 79’), Javier Villar, Marvel og Iker Bravo (Theo, 79’).

Log-på for at kommentere
Diskuter denne artikel i forumet.

Real Madrid Juvenil A måtte nøjes med uafgjort

RealMadrid Logo

Man skal kende sin besøgelsestid.

Det gælder i Champions League og det gælder i Youth League. Det fandt Real Madrids Juvenil A-hold på bitter vis ud af i gårsdagens hjemmekamp mod RB Leipzig, hvor man måtte nøjes med 1-1 efter en tysk scoring i sidste minut.

I de første 89 minutter var der ellers intet, som tydede på, at Real Madrid Juvenil A ikke skulle vinde. Man kom frem til mange og klare chancer, men enten stod Nickisch i Leipzig-målet i vejen eller også manglede afslutningerne saft og kraft.

Álvaro Arbeloas tropper fik en gylden mulighed for at bringe sig foran efter 35 minutters spil, da Vinícius Tobias blev fældet i straffesparksfeltet, men Nico Paz brændte på den tyske målmand og dermed måtte holdene gå til pause uden at få scoret.

Arbeloa foretog tre udskiftninger i pausen og i hvert fald to af dem kan henledes til, at de også skal i kamp for Castilla i weekenden. Vinícius Tobias og Iker Bravo blev taget ud og det samme gjorde David Jiménez. De havde alle spillet en flot første halvleg, men straks i anden halvleg kom Real Madrid Juvenil A på måltavlen, da Palacios bragte holdet foran efter flot kombinationsspil med Manu Serrano.

Presset fortsatte mod Leipzigs mål, men ind ville bolden ikke og de fremmødte på Estadio Alfredo di Stéfano havde så småt indstillet sig på en kneben sejr på 1-0, da Köhl i sidste minut slap fri på venstrekanten og via et skud på Edgar fik snydt Real Madrid-målmand Piñeiro til udligning.

I dommerens tillægstid havde Real Madrid flere klare muligheder for at sikre sig sejren, heriblandt en scoring fra Enrique, som dog blev underkendt for off side.

REAL MADRID: Diego Piñeiro, Tobias (David Jiménez, 46'), Jacobo, Manu Serrano, Youssef (Edgar, 46'), Manuel Ángel, Nico Paz, Palacios, Pol (Chema, 65'), Gonzalo (Yeray, 75') og Iker Bravo (Enrique, 46').

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla sikrede sig sæsonens første sejr

RealMadrid Logo

Real Madrid Castilla sikrede sig i weekenden sæsonens første sejr, da Unionistas de Salamanca blev slået med 1-0 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start i opgøret, men De Luis i Castilla-målet klarede forsøgene fra Nespral og Chapela og langsomt fik Raúls tropper styr på kampen.

Kampens enlige scoring faldt ti minutter før pausen, da Álvaro fik scoret efter oplæg fra Pablo Ramón og minuttet senere kunne han have gjort det til 2-0, men dommeren dømte off side.

I begyndelsen af anden halvleg måtte træværket redde Real Madrid Castilla, som dog hurtigt kom sig over forskrækkelsen og kom frem til flere gode muligheder til at lukke opgøret.

I den kommende weekend skal Real Madrid Castilla på besøg hos San Sebastián de los Reyes.

Real Madrid Castilla: De Luis, Tobias, Rafa Marín, Pablo Ramón, Dotor, Arribas, Peter (Theo, 82’), Javier Villar (Edgar, 66’), Marvel, Iker Bravo (Álvaro Martín, 58’) og Álvaro.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...