Real Madrid vil spare over sommeren

Vi er så småt ved at ramme den tid, hvor vi finder ud af, hvordan coronavirussen påvirker sommerens transfervindue. Spillere som Timo Werner, Leroy Sané og Achraf Hakimi har allerede fået et klubskifte på plads, men selvom de alle er unge, lovende spillere er ingen af dem blevet solgt for mere end 60 millioner euro.

Før coronavirussens indtog forlød det, at Real Madrid ville handle denne sommer, men selvom man har fået en god sum penge for salgene af Achraf Hakimi og Javi Sánchez, skal man ikke regne med, at Real Madrid handler stort ind.

Ifølge MARCA vil Real Madrids ledelse forsøge at indtjene 200 millioner euro, som skal stabilisere økonomien, og her håber man på at kunne tjene yderligere på spillersalg. Den spanske sportsavis peger især på Gareth Bale, James Rodríguez, Brahim Díaz, Dani Ceballos og Mariano som gode kandidater til at blive solgt over sommeren. Det kræver dog, at der findes klubber, der vil overtage Bales og James’ løn, mens Brahim skal overbevises om, at en lejeaftale er bedst for begge parter.

Spillersalgene skal desuden ses som klubbens forberedelse på, at der kan gå et godt stykke tid, før man igen kan få fans på stadion og få en indtjening den vej igennem. Her spekuleres der i, at det først bliver muligt fra oktober, og i så fald bliver det stadig med en reduceret indkomst, da stadionerne formodentlig ikke må fyldes op.

Real Madrids førsteprioritet er altså at bruge sommerens transfervindue på at stabilisere klubbens økonomi på bedste vis efter fodboldpausen, og her har man da også en lang række spillere i truppen og på leje, som man bør kunne sælge for gode summer.

Seneste artikler...

Annonce