James til spotpris - fire engelske klubber inde i billedet

James Rodríguez' fremtid synes meget mørk i den spanske hovedstad, hvorfor han med overvejende sandsynlighed bliver en af de spillere, som Real Madrid skal ud og indkassere lidt mønt på i sommerens transfervindue.

Den 28-årige colombianer har da også været ude og udtale, at han gerne vil se sig om efter ny klub, hvis Real Madrid giver ham lov.

Real Madrid står i en situation, hvor de er nødt til at afhænde James i sommerens transfervindue, da han blot har ét år tilbage af sin nuværende kontrakt, der ikke bliver forlænget, og det kan meget vel blive til spotpris. 

Således må Florentino Pérez nok sande, in mente colombianerens kontraktlige forhold, at Real Madrid givetvis ikke kommer til at modtage bud i samme størrelsesorden som i sommer, hvor såvel Napoli som Atlético Madrid stod klar med 45-50 millioner euro.

Ifølge Marca kan Real Madrid være nødt til at sælge James for små 25 millioner euro, hvis man vil have lidt mønt ind for ham, og det er lidt en bet i forhold til, at man faktisk havde en aftale på plads med Atlético Madrid i sommer om en handel.

Everton, Arsenal, Manchester United og Wolverhampton bliver kædet sammen med James i skrivende stund, og man skal formentlig forvente, at der kommer flere bejlere på banen hen over sommeren, da klubber som Juventus og Napoli også har været interesserede i colombianerens offensive kvaliteter tidligere.

Seneste artikler...

Annonce