Fem grunde til at James er rasende over situationen i Madrid

James Rodriguez tid i Real Madrid synes at lakke mod enden. Colombianeren har spillet meget lidt under Zidane i år, efter at han i sommers vendte tilbage til klubben efter et to års lejeophold hos Bayern München.

I følge El Chiringuito, er James så træt af situationen i Real Madrid, at han bad om ikke at blive inkluderet i truppen der skulle rejse til Bilbao i søndags.

MARCA har giver fem grunde til at James har grund til at være rasende over sin situation i Madrid:

1. Sidst i køen

En af forklaringerne på den manglende spilletid i denne sæson kunne være antallet af konkurrenter på de offensive pladser i Zidanes trup. Den franske træner har Isco, Lucas, Rodrygo, Jovic, Bale, Mariano og Brahim at vælge imellem, udover faste startere som Hazard, Benzema og Vinicius.

2. Fordømt på Mallorca

James startede på banen og spillede 90 minutter i det hårde 1-0 nederlag på udebane til Mallorca tilbage i oktober. Efter den kamp spillede han ikke i ligaen igen før han fik 78 minutter mod Real Sociedad i slutningen af juni.

3. Han har aldrig følt sig vigtig

Efter hans tidligere oplevelser under Zidane i Real Madrid, har han aldrig følt sig elsket i klubben. Han har måske startet i vigtige kampe mod Sevilla og PSG, men han har aldrig været en vigtig del af holdet.

4. Deja vu mod sæsonafslutningen

For tre år siden spillede James meget lidt i slutningen af sæsonen, da Real Madrid styrede mod en LaLiga-Champions League double. Denne sæson er det en lignende historie, hvor Zidane helt udelader James i afgørelsen af sæsonen.

5. Han tænker på fremtiden

James har stadig et år tilbage af sin kontrakt i Real Madrid, men da han er 29 år, har han brug for at spille regelmæssigt for at kunne bevare sin vigtige rolle på det colombianske landshold.

Derfor skal man nok regne med at James vil gøre hvad han kan for at forlade Real Madrid i løbet af sommeren.

Seneste artikler...

Annonce