Real Madrid åbne for salg af Vallejo

Jesús Vallejo har ikke fået det gennembrud i klubben, som man håbede på, da man skrev under med ham som et stort midtstoppertalent i Real Zaragoza i 2015. På trods af en flot sæson i Frankfurt formåede han ikke at slå til i Real Madrid, og efterfølgende blev det i efteråret 2019 til et skuffende ophold i Wolverhampton, inden han i januar blev udlejet til aftenens modstander, Granada.

Ifølge AS har man i Real Madrid indstillet sig på, at den nu 23-årige spanier ikke er en del af holdets fremtid, hvorfor man er åbne over for et salg. Vallejo har gjort det godt for de spanske ungdomslandshold, ligesom han gjorde en god figur i Tyskland, og derfor bør det ikke være svært at finde interesserede klubber. Angiveligt skulle hans nuværende klub, Granada, dog især være opsatte på at beholde ham – enten som en forlængelse af lejeaftalen eller som et køb, hvilke begge er muligheder, som Real Madrid angiveligt er villige til at diskutere.

Selvom Real Madrid foretrækker et salg af Vallejo, er planen dog, at man sikrer sig en tilbagekøbsklausul, så man fortsat har snor i spilleren, hvis han skulle blive sine skadeskvaler kvit og endeligt indfri sit engang så lovende potentiale.

AS fremlægger dog også den mulighed, at Vallejo kan erstatte 30-årige Nacho i truppen i næste sæson, hvilket kunne være en god mulighed, eftersom man får en spiller med større fremtidsudsigter, ligesom man slipper for at skulle investere i en ny midtstopper oven på coronakrisen, hvis Nacho skal videre efter sæsonen.

Seneste artikler...

Annonce