Florentino Pérez hylder Iker Casillas på afskeds-dag

Iker Casillas annoncerede i dag, at han indstiller karrieren endegyldigt og det har med det samme fået Florentino Pérez til at udsende denne hyldest til den legendariske Real Madrid-målmand:
Iker Casillas er et af de helt store symboler i Real Madrid. I dag er Madridistas særligt stolte over en af vores evige anførere. Også anfører på det spanske landshold. I dag indstiller Iker Casillas den karriere, hvor han har været med til at styrke myten og fortællingen om Real Madrid.

Han kom til vores klub som dreng, kun 9 år gammel, og her har han udviklet sig, formet sig som person og han er blevet en reference for alle tilhængere af fodbold.

I dag vil vi fra Real Madrid gerne videregive vores glæde og beundring og naturligvis vores taknemmelighed for alt, hvad han har givet os, både på og uden for banen. Og jeg vil også gerne takke hans hustro, Sara, for al den støtte, som hun altid har vist Iker Casillas. Til Sara gælder også al vores taknemmelighed og glæde.

Iker repræsenterer Real Madrids værdier. Denne klub er den mest elskede og beundrede i verden og det er den på grund af spillere som Iker Casillas. Med hans opofrelse, arbejde og ydmyghed har han erobret Madridista-hjerter, men også respekten fra modstandere.

I denne klub, med dette logo og i denne trøje, har han vundet alt. For Real Madrid og Madridistas i alle verdenshjørner har det være en ære at have en målmand og anfører som Iker Casillas.

En reference for alle de børn, som kommer til vores Ciudad Real Madrid med drømmen om en dag at bære vores trøje. Her vil dit aftryk altid være. Iker ved, at dette er og altid vil være hans hjem.

Seneste artikler...