Kroos med flest succesfulde afleveringer i La Liga

Toni Kroos er én af de spillere, der har vist klassen på det seneste, hvor Real Madrid har fundet formen, og ses der på tyskerens statistikker, har han da også gang i en ganske flot sæson.

I La Liga topper tyskeren - til efterhånden ingens overraskelse - listen over spillere med størst procentdel af succesfulde afleveringer. 807 af hans 866 afleveringer har ramt en medspiller, hvilket giver et snit på hele 93,2 %, og dermed er der også et gab ned til Koke fra Altético Madrid på andenpladsen (90,2 %) og Frenkie de Jong fra Barcelona på tredjepladsen (89,9 %). Kroos er desuden spilleren med næstflest berøringer generelt i La Liga med 1040 - her overgås han kun af Barcelonas de Jong, der har spillet 239 minutter mere. 

I Champions League holder Kroos et lignende snit, da han her ruller med en afleveringssucces på 94% baseret på næsten 96% succesfulde afleveringer på egen banehavldel og 93 % på banens sidste tredjedel. 

Kroos får nogle gange kritik for at spille de sikre afleveringer og agere boldflytter, men ses der på midtbanespillerne i den bedste spanske række er han faktisk den spiller, der har skabt flest chancer for sit hold. Med 28 skabte chancer overgår han den tidligere Real Madrid-spiller, Sergio Canales, der har skabt 24. 

Kroos har i sæsonen scoret ét mål og lavet to assists på 19 kampe. Han har dermed blot misset to kampe i sæsonen, hvilket var i tredje og fjerde spillerunde i La Liga på grund af en mindre muskelskade. 

Seneste artikler...

Annonce