Afsked med trio til sommer løsner op i lønbudgettet

Til sommer bliver der ryddet op i lønningslisten, når flere løntunge spillere har kontraktudløb. Det står klart, at Luka Modric kan se frem til en kontraktforlængelse i yderligere et år, men for Marcelo, Isco og Gareth Bale bliver det en afsked med klubben.

Det giver en portion lønkroner, som udover forhåbentlig at skulle blive brugt på nye forstærkninger også kan bruges til nye, forbedrede kontrakter til spillere, der fortjener det. Her er der især snak om Vinícius, som først har kontraktudløb i 2024, men har gjort sig fortjent til en lønforhøjelse.

Derudover forlyder det, at Real Madrid er åbne for at forlænge med Marco Asensio, der har udløb i 2023, hvis spanieren kan holde det niveau, han har vist på det seneste. Man skal også have en snak med Karim Benzema, der også har udløb i 2023. Ligesom med Modric forventes der dog ikke at blive nogle problemer med at nå til enighed med franskmanden.  

Derudover har Toni Kroos flirtet med tanken om at stoppe med at spille fodbold ved kontraktudløb i 2023, men tyskeren har også slået fast, at han ikke vil være afvisende over for at forlænge, hvis fysikken stadig holder til det.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce