Vinícius blandt de mest værdifulde spillere

Vinícius har for alvor fået sit gennembrud i Real Madrid i denne sæson og blandt flere analyse-institutter er han netop nu en af de mest værdifulde spiller i verden.

Hos KPMG Football Benchmarking har Vinícius tredoblet sin værdi til 100,3 millioner € og det er nok til en 13. plads på en liste, der toppes af Erling Haaland med en markedsværdi på 137,5 millioner €. Kylian Mbappé takseres lavere, fordi han som bekendt har kontraktudløb til sommer.

Hos Transfermarkt står Vinícius endnu bedre. Her er han på tredjepladsen med en markedsværdi på 100 millioner €, mens Mbappé her er på førstepladsen med en værdi på 160 millioner €, mens Haaland følger lige efter med en værdi på 150 millioner €.

Men hos CIES Football Observatory har Vinícius ingen rivaler. Her er han vurderet til 166,4 millioner € og her presser Manchester Citys Phil Foden sig ind på en andenplads med 152,6 millioner €, mens Haaland vurderes til 142,5 millioner €. Også her bliver Kylian Mbappé vurderet lavere på grund af, at han har kontraktudløb til sommer.

Seneste artikler...

Annonce