Real Madrid kan udligne mest vindende klubber i den europæiske Super Cup

Når Real Madrid spiller imod Eintracht Frankfurt i den europæiske Super Cup onsdag aften, er det samtidig en mulighed for at udligne de mest vindende klubber i turneringens historie. Således har både Barcelona og Milan vundet turneringen fem gange, mens Real Madrid i øjeblikket står på fire triumfer.

Barcelona er samtidig det hold, der har spillet i turneringen flest gange med ni optrædener. Dermed er det blevet til fire nederlag for catalonierne, mens Milan blot har tabt to af syv forsøg. Også Real Madrid har spillet europæisk Super Cup syv gange, og her er det altså blevet til tre nederlag. Senest i 2018 hvor Julen Lopetegui begyndte sin tid i Real Madrid med et 4-2-nederlag til Atlético Madrid.

For Carlo Ancelottis vedkommende er der mulighed for at blive den mest vindene cheftræner i turneringens historie. Han står ligesom Pep Guardiola på tre sejre. Guardiola vandt sine trofæer med Barcelona i 2009 og 2011 samt med Bayern München i 2013, mens Ancelotti to gange vandt den med Milan i 2003 og 2007 og senest vandt den med Real Madrid i 2014 efter La Décima. Her var det to scoringer fra Cristiano Ronaldo imod Sevilla, der sikrede Real Madrid og Ancelotti trofæet.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce