José Luis Pérez-Payá gået bort

José Luis Pérez Payá

José Luis Pérez-Payá, der spillede for Real Madrid i perioden 1953-1957, og med hvem han vandt blandt andet vandt tre LaLiga-titler og to Mesterholdenes Turnering, er gået bort i en alder af 94 år.

Real Madrid har skrevet disse ord på klubbens officielle hjemmeside til ære for Pérez-Payá:

"Real Madrid C. F., præsidenten og bestyrelsen er dybt berørte af bortgangen af José Luis Pérez-Payá, som repræsenterede vores klub mellem 1953 og 1957.

Real Madrid ønsker at udtrykke sin medfølelse og varme til hans kone María del Carmen, hans datter Ana Isabel, hans sønner Ignacio og Rafael, hans børnebørn og alle hans slægtninge og kære, sammen med alle hans holdkammerater og de klubber, han spillede for.

Pérez-Payá vandt 2 Mesterholdenes Turnering, 3 LaLiga-titler og 2 Latin-poakler i løbet af sine fire sæsoner i Real Madrid. Han repræsenterede også det spanske landshold. 

José Luis Pérez-Payá var præsident for det spanske fodboldforbund mellem 1970 og 1975.

Pérez-Payá døde i en alder af 94. Real Madrid ønsker at udtrykke sine kondolencer til hele Real Madrid-familien. Må han hvile i fred."

Her på madridista.dk sender vi også vores medfølelse til ALLE berørte af Pérez-Payás bortgang. Han var en stor figur i spansk fodbold såvel på som udenfor kridtstregerne. 

Descanse en paz.

Seneste artikler...