Ballon d'Or: Courtois nomineret til Yashin Trofæet

Thibaut Courtois er blandt kandidaterne til at vinde France Footballs eftertragtede Yashin Trofæ, der bliver tildelt den bedste målmand for sæsonen 2021/22. Sidste år endte han som nummer 9 - og det var nummer 9! - i selvsamme afstemning, men det regnes for næsten sikkert, at belgieren løber med hæderen i dette års afstemning.

Real Madrids belgiske sidsteskanse stod således en forbilledlig sæson såvel nationalt som internationalt. Han var tæt på at vinde Zamora Trofæet i LaLiga, men blev marginalt slået af Sevillas Bounou. Herudover udmærkede han sig med fremragende målmandsspil i Champions League, hvor han i finalen mod Liverpool leverede den bedste individuelle præstation i en Champions League-finale siden Iker Casillas i 2002 mod Leverkusen.

Foruden Courtois, tæller listen af nominerede ni andre i form af Bounou, Alisson, Ederson, Maignan, Mendy, Neuer, Oblak, Trapp og Lloris. I tillæg er Courtois også blandt de 30 nominerede til den største individuelle hæder af dem alle: Ballon d'Or! 

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce