Referat: Almería - Real Madrid 1-2, LaLiga, 1. spillerunde

Sejr Almera Alaba

Hermed følger referatet af kampen mod Almería, LaLiga, 1. spillerunde:

Real Madrid fik en god start på sæsonen, da man i aftes vandt 1-2 ude over nyoprykkerne fra Almería.

Kampen blev indledt med en pasillo fra hjemmeholdet og holdet viste, at de kan blive et positivt bekendtskab i den bedste spanske række, for Rubis tropper lagde frisk ud og bragte sig foran efter bare seks minutters spil, da belgiske Ramazani udnyttede en blunder i Real Madrid-forsvaret og fik en friløber.

Dermed udnyttede han og Almería, at Carlo Ancelotti havde skiftet godt og grundigt ud på holdet og givet spilletid til Rüdiger og Nacho i det centrale forsvar, mens Lucas Vázquez afløste skadede Carvajal på højrebacken og på midtbanen fik Camavinga og Tchouaméni chancen i stedet for Modric og Casemiro.

Det gav til tider lidt løst og usammenhængende spil, men alligevel fik man tilkæmpet sig et klart overtag i spil og chancer, uden for alvor at blive farlige. Real Madrid havde dog bolden i mål kort før pausen, men Lucas Vázquez blev dømt off side i situationen.

Carlo Ancelotti benyttede pausen til at indskifte Modric i stedet for Camavinga, som havde fået et gult kort. Kroaten kom dog ikke ind og spillede sin allerbedste kamp, men det lykkedes trods alt Real Madrid at få lagt et endnu større pres på Almería og det virkede som et spørgsmål om tid, før udligningen kom. Det gjorde den efter en times spil, da Vinícius tog sagen i egen hånd og spurtede ind i straffesparksfeltet. Hans afslutning blev dog pareret, hvorefter bolden havnede hos Benzema, der ikke fik afsluttet ordentligt, men det gjorde Lucas Vázquez, som igen var søgt med frem.

Real Madrid fortsatte presset og et kvarter før tid, fik man tilkendt et frispark uden for straffesparksfeltet på et tidspunkt, hvor David Alaba stod klar til at blive skiftet ind. Han kom på banen og tog sig af frisparket, som han via den ene stolpe hamrede op i målhjørnet og dermed blev han matchvinder på sin første boldberøring i kampen.

Almería havde ellers kæmpet hårdt for at holde det ene point, men efter at være kommet bagud, satsede man alligevel alt på at komme tilbage i kampen og det lykkedes da også at sætte nogle gode angreb ind i slutminutterne, men Real Madrid holdt fast og sikrede sig en god indledning på sæsonen.

Kampens spiller: Lucas Vázquez. Solid på højrebacken og med fremme og have bolden i nettet to gange. Så kan man ikke forlange mere. Også Fede Valverde spillede en stor kamp.

Kampens badebold: Karim Benzema. Der var ikke meget Guldbold over hans aktioner i denne kamp. Ferland Mendy ønsker givetvis også hurtigt at glemme denne kamp.

Perspektiver frem mod de kommende kampe: Vigtig udesejr og vigtigt, at Carlo Ancelotti fra start får brugt hele truppen. Der er behov for, at alle mand bliver ”holdt varme”.

Seneste artikler...