Real Madrid-talenterne stiger i værdi

Atlético de Madrid - Real Madrid - 23-09-2022

Transfermarkt har netop opdateret deres markedsværdier for LaLiga, og det er generelt en anerkendelse af, at Real Madrid er velsignet med en flok dygtige unge spillere.

Vinícius' værdi er steget med €20 millioner siden afslutningen på sidste sæson, og han er stadig den mest værdifulde spiller i ligaen, nu med en værdi på €120 millioner. Kun Kylian Mbappé og Erling Haaland har, udover Vini Jr., en markedsværdi over €100 millioner, med hhv. €160 og €150 millioner.

Aurelien Tchouaméni har ligeledes haft en stærk sæsonstart, så også han er vokset med €20 millioner til en værdi på nu €80 millioner. 

Fede Valverde er gået fra €70 millioner til €80 millioner, Rodrygo fra €60 millioner til €70 millioner, mens Eduardo Camavinga bliver på €55 millioner. 

Karim Benzema og Antonio Rüdiger er begge steget med €5 millioner og ligger nu på hhv. €30 millioner og €40 millioner. Andriy Lunin er den sidste Real Madrid-spiller der er steget i værdi. Han er gået fra €2 millioner til €2,5 millioner. 

Dani Ceballos er faldet med €1 millioner til €14 millioner, Odriozola og Mariano er faldet med €2 millioner til hhv. €10 millioner og €4 millioner. Eden Hazard er faldet med €4 millioner til €12 millioner.

Asensio, Courtois og Kroos er alle faldet med €5 millioner til hhv. €35 millioner, €60 millioner og €20 millioner. Det er særligt bemærkelsesværdigt med de to sidstnævnte, da Courtois er fortsat i nogenlunde samme spor som før sommerferien, mens Kroos har været stærkt spillende.

Til sidst, med det mest markante fald, har vi Ferland Mendy der er dykket med €10 millioner, så han nu står noteret for en markedsværdi på €40 millioner. 

Resten af truppen er uændret. 

Real Madrid har fire spillere i ligaens top 5, nemlig Vinícius på førstepladsen, Valverde og Tchouaméni på en delt 3. plads og Rodrygo på en delt 5. plads. 

 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce