Real Madrid vil sælge trio til januar

Logo Realmadrid 010101

Selvom Real Madrid har 23 spillere indskrevet i førsteholdstruppen, er truppen reelt set noget smallere end det, da flere spillere har meget langt til spilletid under Carlo Ancelotti.

Det drejer sig eksempelvis om spillere som Eden Hazard, men belgieren har allerede slået fast, at han umuligt skifter i januar. Real Madrid er til gengæld mere optimistiske omkring salgene af andre perifere spillere, nemlig trioen Mariano, Álvaro Odriozola og Jesús Vallejo.

Ifølge DefensaCentral agter klubben at gøre det nemt for de tre spillere at skifte allerede til januar, hvorfor man ikke vil forlange alt for store summer for spillere som Vallejo og Odriozola, der stadig kan nå at få en fin karriere andetsteds. Sværere kan det være at få noget som helst for Mariano, der sjældent får spilletid og har kontraktudløb til sommer.

Det kommende januar-transfervindue kan vise sig som et noget anderledes et af slagsen end vanligt grundet det tætpakkede kampprogram og den nuværende VM-pause. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at Real Madrid selv har tænkt sig at handle, især hvis man kan afhænde spillere, da truppen som nævnt er smal nok i forvejen.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce