Optakt: Real Madrid - Atlético Madrid, Copa del Rey, kvartfinale

Real Madrid er i aften tilbage på Estadio Santiago Bernabéu for første gang i 77 dage og det bliver til Copa del Rey-kvartfinalen mod Atlético Madrid.

Det er en kamp, som sandsynligvis er Atlético Madrids sidste mulighed for sølvtøj i denne sæson, eftersom man er langt efter topholdene i LaLiga og forsmædeligt måtte forlade de europæiske turneringer i efteråret, så det er et presset mandskab, som går på banen til aftenens kamp, men også et hold, som måske øjner ny luft med den forbedrede kontrakt til stortalentet Pablo Barrios, som får chancen i stedet for udlejede Joao Félix. Og så har man for nylig fået en forstærkning i Memphis Depay, som blev for dyr for Barcelona at holde på.

Hollænderen starter dog på bænken og i stedet kører Simeone med Griezmann, Morata og Correa i front, hvilket også kan komme til at volde et til tider usikkert Real Madrid-forsvar problemer.

Netop Real Madrids defensiv får potentiel forstærkning, idet David Alaba er tilbage efter sin skade, men han forventes dog at starte kampen på bænken og derfor forventes der ikke ændringer i forhold til kampen mod Ath. Bilbao, hvor man formåede at holde nullet.

Til gengæld forventes der større udskiftninger på midtbanen, hvor Kroos og Modric sandsynligvis er tilbage i startopstillingen og det kan koste Ceballos og Asensio pladsen, idet Fede Valverde rykkes frem som højrekant.

Men det er et Real Madrid-hold i klar fremgang efter det skuffende Super Cup-nederlag til Barcelona. Dels har man flere folk på vej tilbage fra deres respektive skader, dels har flere spillere hævet deres spillemæssige niveau betragteligt og det er kærkomment i et sammenpresset kampprogram.

Real Madrid har ikke vundet Copa del Rey siden 2014, da den nuværende golfspiller Gareth Bale tog en spurt forbi Bartrá, men Atlético Madrid skal et år længere tilbage i tiden for at finde deres seneste Copa del Rey-gevinst og begge hold har derfor meget på spil i aftenens kamp, hvor der forventes fuldt hus på Estadio Santiago Bernabéu og de fremmødte tilskuere kan forvente et højanspændt drama fra første fløjt.

For danske seere må man igen henvise til diverse bettingfirmaer, som viser kampen, hvis man vel at mærke har oprettet en konto hos dem.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Nacho, Militao, Rüdiger, Mendy, Camavinga, Kroos, Modric, Fede Valvede, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...