Madridista

 
 

Rift om Gabri Veiga

Der har været stor hype omkring Celta Vigos 21-årige midtbanespiller, Gabri Veiga, der i denne sæson har scoret ni mål og lavet fire assists på 35 LaLiga-kampe.

Ifølge AS har Real Madrid fortsat øjnene rettet mod den unge spanier, men det samme gælder andre store klubber både i Spanien og resten af Europa.

Den spanske sportsavis melder det stensikkert, at Veiga ikke fortsætter i Celta i den kommende sæson, og det skyldes ikke mindst frikøbsklausulen på 40 millioner euro, der gør ham til lidt af et røverkøb med hans talent og dagens marked in mente.

Er Real Madrid seriøse i deres interesse, bør klubben ifølge AS formentlig kigge sig over skulderen, for avisen melder, at Barcelona lige nu er i førersædet til at hente Veiga. I modsætning til udenlandske klubber er det for Barcelona et stort plus, at Veiga allerede har fået en sæsons erfaring med at spille i LaLiga. Omvendt kommer Veiga til at se frem til væsentlig kortere vej til en startopstilling hos Barcelona end hos Real Madrid – her er det dog som altid i disse år et spørgsmål, om Barcelona overhovedet har det økonomiske råderum til at få handlen til at ske.

Real Madrid har omvendt øjnene rettet stift imod en forestående Jude Bellingham-handel, og derudover er der masser af uafklarede spørgsmål på Real Madrids midtbane, hvor det endnu ikke er officielt, om Dani Ceballos, Toni Kroos, Luka Modric og endda Marco Asensio fortsætter i klubben.

Også Premier League-klubber som Manchester United, Manchester City og Chelsea, for hvem 40 millioner euro er småpenge, meldes interesserede, og det samme gør Bayern München.

Selvom Veiga har spillet en flot sæson for Celta Vigo, er hypen stilnet lidt af på det seneste. De ni ligamål er flotte, men det seneste kom den 18. marts i 26. spillerunde, altså fire runder før, Real Madrid besejrede Veiga og resten af Celta med 2-0. Veiga har altså gået målløs fra banen i de seneste ti kampe, og i øjeblikket har Celta tabt syv af de seneste ni kampe, og pludselig er man blot én plads og ét point over nedrykningsstregen.

Seneste artikler...