Madridista

 
 

Ancelotti om Gülers spark på overliggeren: Vi ser det som et mål

Carlo Ancelotti mødte pressen, efter Real Madrid besejrede Osasuna med 4-2 søndag eftermiddag og dermed sikrede italieneren hans sejr nummer 200 for Real Madrid. Om den bedrift sagde han:
- Jeg er meget stolt af alle disse sejre, jeg er meget glad for at vinde her og have spillet så godt. Det er tre meget vigtige point, der rykker os fremad i tabellen. Vi går ind til pausen bedre end nogensinde.

 

Om Vinícius:
- Han er en afgørende spiller på grund af det, han bidrager med i øjeblikket. Han scorede to mål i dag, og han scorede også i de foregående kampe. Han kunne have scoret flere, han var effektiv i hver eneste aktion, han lavede. Han skal håndtere det pres, han er under på grund af stemningen, lidt bedre. Jeg lykønskede Vinícius, fordi han spillede en ekstraordinær kamp. Han læste alle spilsekvenser rigtig godt, og han bevægede sig rigtig godt uden bolden. Det er her, han har forbedret sig mest. Med bolden er han altid effektiv, og uden bolden er han i øjeblikket spektakulær. Han er meget hurtig og bevæger sig med god timing.

- Han er en meget farlig spiller, og alle ved det. Modstandernes fans buer af ham, og modstanderne sparker til ham, selvom det i dag var lovligt og inden for reglerne. Han kan og vil forbedre sig på dette område, fordi han er en ydmyg, seriøs og intelligent spiller.

Om målmandssituationen:
- Han (Lunin, red.) klarer sig rigtig godt. Vi har opdaget en målmand, der giver os tillid, han er meget solid. Vi må se, hvornår Courtois kommer tilbage, fordi han har haft en alvorlig skade, og vi skal være forsigtige. Det samme gælder for Militão, vi har ikke travlt.

Om Brahim:
- Han er en offensiv spiller, men han kan dække alle positioner. I dag spillede han centralt til venstre og kombinerede godt med Vinícius. Denne angribers styrke er, at han har meget mobilitet. Det er svært for modstanderne at finde ud af, hvad vi gør, fordi det ændrer sig meget, hvis Rodrygo spiller på højre side. Det giver os mange muligheder oppe foran.

Om Gülers skud på overliggeren:
- Kun et stort talent kan se et træk som det, hvilket han er, og det betyder ikke noget, at han ikke scorede, for os er det et mål.

Seneste artikler...