Madridista

 
 

Valverde - fra målmager til oplægger

Logo Realmadrid 010101

Selvom Fede Valverde har været blandt Real Madrids absolut bedste spillere i denne sæson, får han alligevel lidt røg forskellige steder fra for ikke at være lige så målfarlig som i sidste sæson, hvor han kom op på 12 sæsonscoringer. 

 

I denne sæson er det blot blevet til ét mål fra uruguayanerens fødder, men hvad han mangler på målscoringsfronten har han til gengæld fået i oplæggerens rolle. Imod Osasuna lagde han op til tre scoringer, og dermed kom han op på otte assists i sæsonen, hvilket er ny personlig rekord for ham, idét han har lavet én mere, end han nåede op på i sidste sæson.

Sagen er dog, at Valverdes rolle i denne sæson ikke handler så meget om slutprodukt som i de foregående sæsoner, hvor han har spillet som kantspiller og en mere offensiv felt-til-felt-midtbanespiller. I denne sæson har han haft Belligham og diverse angribere til at lave det offensive arbejde, mens han selv har taget sig af at dække af for Carvajal i defensiven og løbe en absurd mængde meter i Real Madrids maskinrum på midtbanen.

At Valverde har en stor stjerne hos Ancelotti ses også i det simple faktum, at han har deltaget i samtlige af holdets 41 kampe i sæsonen, heraf 37 fra start.

Seneste artikler...