Madridista

 
 

Officielt: Real Madrid indberetter dommer Martínez Munuera

Real Madrid har valgt at indberette dommer Martínez Munuera efter weekendens kamp mod Osasuna, hvor Vinícius Junior endnu en gang blev udsat for racisme, hvilket ikke fremgik af dommerens kamprapport efter opgøret.

Real Madrid skriver følgende på sin officielle hjemmeside:

Efter de alvorlige fornærmelser, der endnu en gang blev ytret mod vores spiller Vinicius Junior, i dette tilfælde under den sidste ligakamp, som vores hold spillede i El Sadar, kommunikerer Real Madrid CF følgende:
- Vores klub har indgivet en klage til disciplinærudvalget i RFEF mod kampens dommer Juan Martínez Munuera som følge af uagtsom udarbejdelse af dommerens rapport. Denne dommer udelod, frivilligt og bevidst, fornærmelserne og ydmygende råb gentagne gange rettet mod vores spiller Vinicius Junior, på trods af at de blev advaret insisterende af vores spillere på samme tid som de fandt sted.
- Derudover har Real Madrid også indgivet en klage til forbundet i forbindelse med de førnævnte fornærmelser og ydmygende råb og har videresendt dem til statskommissionen mod vold, racisme, fremmedhad og Intolerance i sporten, så de, der udtalte dem, identificeres og straffes.
- I lyset af disse uheldige begivenheder, der fandt sted på El Sadar, har Real Madrid udvidet den klage, de indgav sidste fredag den 15. marts til statsadvokatens kontor mod hadforbrydelser og diskrimination for de racistiske og hadefulde fornærmelser rettet mod vores spiller Vinicius i nærheden af det olympiske stadion Montjuic og Madrids Cívitas-Metropolitano med anmodning om, at gerningsmændene til angrebene identificeres.


Real Madrid fordømmer endnu en gang disse voldelige angreb af racisme, diskrimination og had og kræver, at der en gang for alle træffes de nødvendige foranstaltninger for at udrydde den vold, som vores spiller Vinicius Junior har været udsat for.

Seneste artikler...