Madridista

 
 

Franskmand dømmer Bayern München-kamp

Dommeren er blevet udnævnt til den store semifinalekamp imellem Bayern München og Real Madrid tirsdag aften, og valget er faldet på franske Clément Turpin.

 

Det er anden gang i denne sæson og syvende gang i alt, at Turpin skal dømme en Real Madrid-kamp, og de har naturligvis alle været i Champions League. Hos Real Madrid kan man glæde sig over, at man hidtil har vundet samtlige af disse kampe, selvom modstanderne i flere omgange har været af de svære af slagsen.

Turpins første Real Madrid-kamp var den mest overskuelige affære for Los Blancos, idét man for ti år siden slog Ludogorets med 4-0 på Bernabéu i gruppespillet. Derefter gik der er fire år, før man slog Roma med 2-0 i Rom i 2018, og Turpin styrede også løjerne, da Inter gæstede Bermabéu i 2020 og blev sendt hjem til Milano med et 3-2-nederlag.

Efter tre gruppekampe med Turpin blev dommer, blev det alvor i 2021/22-sæsonen. Her vandt Real Madrid med 3-1 over Chelsea på Stamford Bridge i kvartfinalen, og senere kunne Turpin se med fra første parket, da Valverde fandt Vinícius ved bagstolpen i finalen imod Liverpool, der blev det 14. Champions League-trofæ i Real Madrids historie.

Den sidste og seneste kamp med franskmanden som dommer var i denne sæsons gruppespil, hvor Napoli blev slået på hjemmebane med 3-2.

Seneste artikler...