Madridista

 
 

Ancelotti: Målene var ikke Lunins skyld

Real Madrid fik 4-4 med Villarreal i går aftes efter ellers at have ført med 4-1 i pausen, og efter kampen sagde Ancelotti følgende om opgøret:
- Det var en underholdende kamp, fuld af tempo, intensitet, åben og ikke særlig lukket. Vi kom herfra med, hvad vi havde brug for, og vi skal forberede os til den næste kamp. Vi ønskede at spille godt og spille offensiv fodbold.

 

- Målet var ikke pointene, fordi vi ikke har brug for dem, men at levere en god præstation med tempo, intensitet og undgå problemer og skader. Alt gik perfekt. Vi lukkede flere mål ind, end vi behøvede, men det er okay med henblik på Champions League-finalen. Truppen er klar til at træne godt de næste to uger og forsøge at vinde Champions League.

Om den dobbelte målskytte Arda Güler:
- Han har vist noget særligt i angrebet. Han er bedre, jo tættere han er på målet. Han er meget effektiv og har et særligt talent. Han kan bedre demonstrere det tættere på målet end længere væk. Han har scoret mange mål på få skud.

Om Lunin:
- Jeg kunne godt lide hans præstation, fordi han ikke kunne gøre noget ved målene. Han var god med fødderne, han havde tempo og leverede en god præstation. Disse mål var åbenlyst ikke hans skyld.

Om Militão, der spillede en rædderlig kamp og var involveret i alle fire mål til Villarreal:
- Han nærmer sig 100 procent. Vi har to uger, og han kan være på sit bedste til finalen. Det var ikke kun ham, der havde det svært med Sørloth, også Rüdiger.

Om Brahim:
- Han har haft en rigtig god sæson, og han har hjulpet os meget. De, der i teorien ikke er startere, har bidraget. Han, Joselu og Arda (Güler, red.) har bidraget med mange mål.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...