Madridista

 
 

Officielt: Toni Kroos stopper karrieren til sommer

Toni Kroos har netop på Instagram meddelt, at han stopper karrieren med udgangen af denne sæson og Madridistas har dermed blot to kampe tilbage til at nyde den storslåede tysker.

Toni Kroos skriver følgende:

- 17. juli 2014 – Dagen for min præsentation i Real Madrid, dagen, som ændrede mit liv. Mit liv som fodboldspiller – men specielt som person. Det var starten på et nyt kapitel i verdens største klub. Efter 10 år, når denne sæson er slut, er det også enden på kapitlet. Jeg vil aldrig glemme denne fuldstændig succesfulde tid. Jeg vil særligt gerne takke alle, som bød mig velkommen med åbent hjerte og troede på mig. Men særligt vil jeg takke alle jer, kære Madridistas, for jeres kærligthed fra den første til den sidste dag. På samme tid betyder det, at jeg afslutter min karriere efter denne sommers EM-slutrunde. Som jeg altid har sagt: Real Madrid er og vil være min sidste klub. Jeg er glad og stolt over, at jeg i mit sind har fundet den rigtige timing for min beslutning og at jeg selv kunne vælge den. Min ambition var altid at slutte min karriere på toppen. Fra nu af er der kun én ledende tanke: A por la 15!! HALA MADRID Y NADA MÁS!

Log-på for at kommentere


Matamoro svaret på emne: #1 3 uger 2 dage siden
En legende takker af. En af de allerbedste midtbanespillere i den hvide trøje. Langt større karriere for Real Madrid end Zidane og Redondo.

Kroos og Modric. For helvede de har været gode for os.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #2 3 uger 2 dage siden
Alting har virkelig en ende. Med finalen i vente og EM i Tyskland, så er det virkelig også en god måde at slutte på. 

Satser på at Modric tager et sidste stort år i næste sæson. Det ville være for meget at miste så meget klasse på samme tid.

Trist. Men så vender han måske hurtigt tilbage som træner, hvem ved. 

Ret vigtigt at vi har så gode midtbanespillere nu.
Estadio Santiago Bernabéu svaret på emne: #3 3 uger 2 dage siden

Ramos4 post=175887 skrev: Kan være man skal spille 4-3-3 og vende midtbanen så Jude er forrest og Fede og Cama/Tchou spiller double pivote bagved.


Det kunne meget vel blive Ancelottis løsning! :)
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #4 3 uger 2 dage siden
​Trist nyhed, men alligevel fedt at tage den beslutning og stoppe på toppen og muligvis med en CL-pokal som sidste trofæ.

Det må betyde 4-3-3 hvor Bellingham spiller længere tilbage og at vi beholder Modric. Så må vi gå efter Wirtz i 2025.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #5 3 uger 2 dage siden
Do​bbelt post
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #6 3 uger 2 dage siden
Han går mega hårdt efter nummer 15 nu
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #7 3 uger 2 dage siden
Kan være man skal spille 4-3-3 og vende midtbanen så Jude er forrest og Fede og Cama/Tchou spiller double pivote bagved.
JesperA's profilbillede
JesperA svaret på emne: #8 3 uger 2 dage siden
Modric er dog også 5 år ældre, og lader til at have accepteret en rolle hvor han ikke længere er starter i de store kampe, men stadig kan bidrage med ro, erfaring, og som mentor for de yngre spillere. Er med på at Kroos hele tiden har sagt han vil undgå at spille indtil han mister sit niveau og ikke kan være med længere, samt pensioneres i Real, men han har været SÅ god i denne sæson at det forekom mig at være mindst et år ude i fremtiden at det kom på tale. Men ja som andre er inde på kan niveauet hurtigt falme, se bare Casemiro, uden sammenligning i øvrigt.
Dragam svaret på emne: #9 3 uger 2 dage siden

JesperA post=175879 skrev: Trist, men ikke helt uventet. Denne sæson har været en af hans absolut bedste, og med CL-finalen og EM på hjemmebane giver timingen fin nok mening. Men det bliver vemodigt, for han har været en fantastisk spiller, og en legende i klubben. Er glad for jeg nåede at opleve ham en sidste gang på Bernabeu mod Bayern, troede dog det var Modric der skulle tages afsked med.

​Ville ikke blive overrasket, hvis der også tages afsked med modric.

Ville give perfekt mening ift en tremands midtbane, og tremands angreb med de spillere vi kommer til at have - så kommer det til at være jude der skal være diregenten på midten.
Mathiaska's profilbillede
Mathiaska svaret på emne: #10 3 uger 2 dage siden
​Stopper på toppen, som han altid har drømt om. Fantastisk spiller og person. 
Tak for alt Toni
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #11 3 uger 2 dage siden
Man må sige han stopper på toppen.

Bare vildt at stoppe, når man er verdens bedste. Men det kan selvfølgelig gå stærkt nedad bakke i den alder.
JesperA's profilbillede
JesperA svaret på emne: #12 3 uger 2 dage siden
Trist, men ikke helt uventet. Denne sæson har været en af hans absolut bedste, og med CL-finalen og EM på hjemmebane giver timingen fin nok mening. Men det bliver vemodigt, for han har været en fantastisk spiller, og en legende i klubben. Er glad for jeg nåede at opleve ham en sidste gang på Bernabeu mod Bayern, troede dog det var Modric der skulle tages afsked med.
Estadio Santiago Bernabéu svaret på emne: #13 3 uger 2 dage siden
​NoooooooooooooooooOoooooOoooooOoooooooooOOOoooo!!!

Katastrofe
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #14 3 uger 2 dage siden
Ja det er noget lort. Havde håbet det var Modric og at Kroos først stoppede når Wirtz kommer.

Vi kommer til at savne hans diktering af spillet tror jeg. Modric har ikke benene (og slet ikke efter EM) til at spille fast.

Seneste artikler...