Madridista

 
 

Officiel Real Madrid-meddelelse om Toni Kroos´ stop

Real Madrid har nu også offentliggjort Toni Kroos´ beslutning om at indstille karrieren efter denne sæson.

På den officielle hjemmeside skriver man således:

- Real Madrid kommunikerer, at Toni Kroos har besluttet at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller efter EM-slutrunden 2024.
Real Madrid vil gerne udtrykke sin taknemmelighed og kærlighed til Toni Kroos, en spiller som allerede er en del af Real Madrids historie og som er en af de store legender i vores klub og i fodbolden på verdensplan.
Toni Kroos kom til vores klub i 2014 og han har været en fundamental spiller i en af de mest succesfulde æraer i klubbens 122 år lange historie. Gennem de ti sæsoner, han har forsvarer vores trøje og vores logo har han vundet 22 titler og spillet 463 kampe: 4 CL-titler, 5 VM for klubhold, 4 europæiske Super Cup, 4 spanske mesterskaber, 1 Copa del Rey og 4 spanske Super Cups.
Udover de titler, som han har opnået med Real Madrid, blev Toni Kroos også verdensmester med Tyskland ved VM i Brasilien i 2014.
Med Bayern München vandt han 1 CL-titel, 1 VM for klubhold, 1 europæisk Super Cup, 3 tyske mesterskaber, 3 tyske pokaltitler og 2 tyske Super Cups.
På individuelt niveau har Toni Kroos tre gange været inkluderet på FIFAs FIFPro World 11, han blev kåret som bedste kreatør i 2014 af IFFHS og han vandt Guldbolden som bedste spiller ved U17-VM i Sydkorea i 2007.
Toni Kroos vil altid have en plads i hjerterne hos alle Madridistas for elegancen i hans spil og for at have været en spiller, der har givet alt for denne trøje og for altid at være en repræsentant for Real Madrids værdier.
Præsidenten for Real Madrid, Florentino Pérez, slår fast, at ”Toni Kroos er en af de store spillere i Real Madrids historie g at denne klub er og altid vil være hans hjem”.
Real Madrid ønsker masser af lykke til ham og hele hans familie i denne nye æra af hans liv.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...