Madridista

 
 

Endrick: Real Madrid var ikke et valg. Real Madrid var en drøm

Real Madrid gør klar til at modtage Endrick denne sommer og den unge brasilianer glæder sig til at stemple ind i den spanske hovedstad. Det fortæller han i et interview med AS, hvor han fortæller, at det er en drøm at skifte til Real Madrid.

I interviewet bliver han spurgt, hvorfor han valgte Real Madrid over klubber som Barcelona og Paris SG, som var blandt de første til at vise interesse og til det svarer han:

- Det var ikke et valg. Real Madrid var altid en drøm. Jeg skulle ikke vælge mellem noget, det var helt enkelt opfyldelsen af en drøm.

Endrick har flere gange besøgt Real Madrid, hvor han har snakket med Florentino Pérez og Carlo Ancelotti om, hvad der venter ham og han siger følgende:
- Jeg var sammen med dem i Madrid. De beroligede mig og viste stor tiltro til mig i forhold til min ankomst til klubben. De fortalte mig, at de følger mine kampe for Palmeiras og at jeg vil blive meget godt modtaget.

I Real Madrid vil han blive forenet med to andre brasilianske angribere, nemlig Vinícius og Rodrygo og det glæder Endrick sig til:
- Det er rigtig godt. De er unge og også brasilianere, som er faldt godt til både i byen, som i klubben og måden at spille på i Spanien. Deres historie, både Vinícius´ og Rodrygos, er en inspiration og de vil hjælpe mig meget.

I interviewet bliver Endrick også spurgt ind til at vinde CL med Real Madrid og måske en dag at være kandidat til Guldbolden og til det siger han:
- Mere end et ønske, så er det et krav at blive CL-vinder, når man er i Real Madrid. Champions League er en turnering, som altid er i Real Madrid tanker og klubben bør ikke indlede en sæson uden at have det som mål. Guldbolden er konsekvensen af at have haft succes i flere år i form af titler, som jeg vil arbejde hårdt for, men jeg ved at Guldbolden ikke er det væsentlige. Klubben er altid i første række.

I det hele taget giver interviewet indtryk af, at Endrick er en spiller med begge ben solidt plantet i jorden, hvilket svaret på spørgsmålet om hans mere end 14 millioner følgere på de sociale medier giver udtryk for:
- Jeg tager det hele meget roligt, fordi jeg gennem lang tid har haft mine rutiner, som er meget simple. Jeg træner i min klub, spiser sundt, gør mit individuelle arbejde i forhold til at blive fit og undgå skader….og så er jeg næsten altid hjemme, hvor jeg spiller PC eller spiller med min bror. Jeg bruger ikke tid på at poste ting på de sociale medier og endnu mindre tid på at læse alt, hvad der bliver skrevet.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...