Madridista

 
 

Bild: Bayern har ikke givet op på Davies

Der er stadig ikke kommet nogen afklaring omkring Alphonso Davies, der har kontraktudløb med Bayern München i sommeren 2025 og derfor rygtes til Real Madrid på en transfer i år.

 

Angiveligt nægter Bayern at miste ham transferfrit, men ifølge Bild har man ikke helt opgivet slet ikke at miste ham. Således skulle man have accepteret at hæve tilbuddet til canadieren til 13 millioner euro per år, hvilket dog er et godt stykke fra de 20, som Davies efter sigende forlanger. Til at starte med betyder det dog, at dialogen ikke er helt lukket mellem parterne.

Historien går samtidig på, at Real Madrid ikke har tænkt sig at smide 50 millioner euro for Davies, da man til den pris hellere vil vente til næste sæson for at hente ham kvit og frit. Om Real Madrid kommer til at hente ham, og hvordan venstrebackpuslespillet i så fald skal gå op, kommer vi dog formentlig til at finde ud af i det kommende stykke tid, da Bayern i tilfælde af et salg skal finde sig en afløser, hvor Milans tidligere Real Madrid-venstreback, Theo Hernández, har været nævnt som en mulighed.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...