Madridista

 
 

Endrick igen på måltavlen for Brasilien

Endrick, der fylder 18 år den 21. juli, kommer efter flere års ventetid til Real Madrid denne sommer, og det brasilianske stortalent gav igen i nat smagsprøver på det, Bernabéus kræsne publikum har i vente.

 

Her spillede Brasilien venskabskamp imod Mexico som optakt til sommerens Copa América, og her fik Endrick sammen med Vinícius en hovedrolle. Han blev skiftet ind efter 61 minutter, mens Vinícius kom ind 13 minutter senere, og de to skulle sammen skabe målet til 3-2 efter 96 minutter, der sikrede Brasilien sejren. Vinícius driblede rundt på sin venstrekant, drev ind centralt i banen og slog et dybt indlæg, som 171 cm høje Endrick sprang op for at snitte videre ud i siden af målet for derefter at smide trøjen i ekstatisk jubel. Militão spillede i øvrigt alle 90 minutter.

Med målet har Endrick nu scoret i sine tre seneste landskampe, der alle har været som indhopper, idét han også scorede imod giganterne England og Spanien tilbage i marts, heraf det ene af målene på Estadio Santiago Bernabéu. I historien har kun Pelé scoret tre mål for det brasilianske landshold i en yngre alder.

I alt står Endrick nu på fem landskampe.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...