Madridista

 
 

The Athletic: Julián Álvarez foretrækker Real Madrid

Logo Realmadrid 010101

Sidste sommer blev der skrevet på livet løs om, hvem der skulle erstatte Karim Benzema i Real Madrids trup. Joselu endte med at blive hentet ind, men nummer 9 forblev ledig, og derfor blev Real Madrid kædet sammen med alverdens angribere.

 

Spillere som Kylian Mbappé, Lautaro Martínez, Gabriel Jesús og Julián Álvarez blev nævnt, og muligvis var sidstnævnte ligesom førstnævnte måske ikke helt et vildskud. I hvert fald skriver The Athletic, at Álvarez ser Real Madrid som sin næste destination, såfremt han skulle forlade Manchester City.

Álvarez har hård konkurrence i Erling Haaland hos City, men argentineren kom alligevel op på hele 54 kampe i den forgangne sæson for sin klub. I Premier League startede han inde i 31 af de 36 kampe, han spillede, men i Champions League fik han kun to kampe fra start, og det er måske en af grundene til, at rygterne svirrer om et muligt skifte.

Álvarez er blevet rygtet til både PSG, Chelsea og Atlético Madrid, men skulle der være hold i historien om hans ønske om et eventuelt skifte til Real Madrid, er det netop nu en noget nær umulig drøm at opfylde med Real Madrids overflod af offensivspillere. Álvarez har dog også kun udtalt, at han er tilfreds i City, hvor han har kontrakt helt frem til 2028.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...