Arbejdet med Real Madrid C skrider frem

Real Madrid er allerede nu ved at gøre klar til det C-hold, som næste år igen bliver en del af La Fábrica efter at have været ude siden 2015, hvor man valgte at nedlægge holdet.

Der har dog manglet broen fra ungdomsholdene og til Castilla og derfor er Real Madrid C på vej tilbage. Real Madrid har nemlig købt RSC Internacional, som i den kommende sæson spiller i Tercera RFEF og holdet skal spille sine kampe i Valdebebas.

Real Madrid er allerede ved at sætte sit præg på holdet og har ansat Luis García som træner og med sig tager han sine assistenter Mario Fernández og Milinko Pantic.

Og selve holdet har fået tilgang af den tidligere La Fábrica-spiller, David de la Víbora, mens man også har hentet Andrés García på en fri transfer i Valencia og Calleja i Deportivo.

Målet for den kommende sæson er oprykning, så Real Madrid C – som det kommer til at hedde fra sæsonen 2023/24 – kan blive testet på højeste niveau. Herefter vil Juvenil A-spillerne også have en lettere adgang til Castilla-mandskabet, hvilket er planen for genindførelsen af Real Madrid C-holdet.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce