Iker Bravo med første scoring i storsejr

Real Madrid Castilla var i festhumør, da man i går gæstede San Sebastián de los Reyes og her kunne Raúls tropper tage hjem med en sejr på 1-5.

Festlighederne begyndte allerede efter to minutter, da det nye store håb, Iker Bravo, fik scoret sit første mål i Real Madrid-trøjen og målet blev behørig vis fejret med dans i selskab med brasilianske Vinícius Tobias.

Hjemmeholdet svarede dog igen ti minutter senere, da Rafa Marín var uheldig og sendte bolden i eget net. Trods flere gode forsøg til Real Madrid Castilla, blev der ikke scoret mere i første halvleg.

Anden halvleg blev til gengæld en opvisning af Real Madrid Castilla, som allerede efter 10 minutter kom i front igen, denne gang på et selvmål af hjemmeholdet. Men Rafa Marín ville også gøre skaden for sit selvmål godt igen og han afgjorde reelt kampen midt i halvlegen med sin scoring til 1-3.

Sergio Arribas viste atter prøver på sit store talent og efter et langt sololøb fik han scoret til 1-4 med et kvarter igen og i de sidste minutter var det såmænd Theo Zidane, som lukkede og slukkede til 1-5.

Real Madrid Castilla: De Luis, Tobias, Rafa Marín, Pablo Ramón (Obrador, 45’), Dotor, Arribas (Bruno, 86’), Peter (Carrillo, 86’), Álvaro Martín (Noel, 79’), Javier Villar, Marvel og Iker Bravo (Theo, 79’).