Real Madrid Castilla sejrede med storspillende Arribas

ARRIBASThumb

Real Madrid Castilla er inde i en god periode i forhold til at skabe resultater og det skyldes først og fremmest Sergio Arribas. I weekenden gik det ud over San Fernando, som måtte se sig slået med 2-0 på Estadio Alfredo di Stéfano.

Raúls tropper lagde fra start aggressivt an mod San Fernando, der trænes af en anden LaLiga-legende, Salva Ballesta, og det var anført af Sergio Arribas, som havde første forsøg i en noget ensidig affære, men man skulle helt frem til kort før pausen, før gevinsten kom.

Sergio Arribas kom først på et indlæg fra Dotor og så var Real Madrid Castilla foran med 1-0. Tre minutter senere var han på spil igen, da han tog chancen med et fremragende langskud, som Perales i San Fernando-målet intet kunne stille op over for.

Real Madrid Castilla fortsat det angrebsbetonede spil efter pausen, men man formåede ikke at score yderligere, hvilket i høj grad skyldtes stærkt målmandsspil af Perales, for der var masser af chancer til hjemmeholdet, som i løbet af kampen kom frem til 29 afslutninger, hvoraf de 15 var inden for målrammen.

Real Madrid Castilla er nu på fjerdepladsen og dermed på en af playoff-pladserne til oprykning.

Real Madrid Castilla: De Luis; Carrillo, Rafa Marín, Marvel, Obrador (A. Jiménez, 75'); Álvaro M. (Theo, 75'), Mario Martín, Dotor; Peter (Edgar, 85'), Álvaro (Aranda, 87') og Arribas.

 
 
 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce