Slut på Real Madrid Femeninos sejrsstime

Real Madrid Femenino var så småt kommet ind i en sejrsstime med to sejre i Champions League og sæsonens første ligasejr over Eibar, men det stoppede brat lørdag aften, hvor man blev udklasseret med 3-0 af Sevilla.

Real Madrid kom bagud tidligt i første halvleg, hvor Inma Gabarro sparkede på mål langt udefra, hvorefter bolden dykkede ned i modsatte målhjørne bag Femenino-keeperen, Gérard. Selvom Real Madrid spillede med tre centerbacks nede bagi, var der kort inde i anden halvleg ingen der tog sig af at markere selvsamme Gabarro, der kunne dirigere et indlæg fra højresiden i kassen.

Real Madrid havde aldrig de helt store chancer ud over et par ufarlige langskud og en god chance til Athenea del Castillo inde i feltet, som hun akkurat missede. I stedet blev det til 3-0, da et tilsyneladende temmelig tyndt straffespark blev begået af Lorena Navarro, og det sparkede Sevillas Jessica sikkert ind.

Real Madrid havde i overtiden chancen for at pynte lidt på resultatet, da Olga Carmona blev nedlagt i feltet på ulovlig vis. Hun sparkede selv straffesparket, men uden fart og præcision i sparket var det blot en formssag for Sevilla-keeperen at sikre sit rene bur.

Real Madrid Femenino ligger nu nummer 13 ud af 16 med fire point.

Real Madrid Femeninos hold: Gérard, Robles, Rocío, Ivana, Peter (Corredera, 74’), Carmona, Lorena, Florentino (Lucía, 60’), Zornoza, Møller (Nahikari, 54’) og Athenea.