Real Madrid Femenino har halvandet ben i Champions League

Real Madrid Femenino skulle her til aften forsøge at spille sig nærmere gruppespillet i UEFA Women's Champions League, da de mødte norske Rosenborg på Lerkendal i Trondheim.

Og det forløb ganske planmæssigt, for allerede i det 14. minut kunne skotske Caroline Weir score kampens første mål, et vaskeægte 'golazo', med en fremragende afslutning fra 20 meters afstand. Danske Lene Christensen kunne kun se til, mens bolden strøg op i krogen.

Real Madrid var generelt stærkt spillende, og Rosenborg var kun sjældent farlige Misa i Real Madrid-målet. Godt 20 minutter efter det første mål var det igen tid til at fejre en scoring.

Athenea modtog bolden på venstrekanten, gik forbi et par Rosenborg-spillere, og afsluttede fra kanten af feltet på forreste stolpe, hvor Lene Christensen ikke kunne nå ned. 

Det tredje mål var også en perle. Efter lidt mere end 5 minutter af anden halvleg sendte Athenea en sukkerbold ind i feltet, som "Sweet" Caroline Weir overlegent tog ned og sparkede ind til slutresultatet 3-0.

I næste uge gæster Rosenborg Madrid i en kamp der bare skal overstås, inden Real Madrid for anden gang kan deltage i kvindernes udgave af Champions League. 

Danske Sofie Svava spillede alle 90 minutter, mens Caroline Møller kom på banen i det 86. minut. 

Seneste artikler...

Annonce