Real Madrid Femenino slog Sevilla

Real Madrid Femenino er fortsat ubesejret i denne sæson og i går blev det til en sejr på 2-0 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano over Sevilla.

Alberto Torils tropper kom stærkt fra start og havde flere gode muligheder for at sikre sejren allerede i første halvleg, men Sevilla klarede 0-0 til pausen.

Omkring en times spil var opgøret fortsat målløst og Alberto Toril foretog derfor sine første indskiftninger, da Olga og Esther kom ind i stedet for Lucía og Toletti og det gav straks bonus, idet Rocío fik scoret efter et hjørnespark fra Teresa. Kort efter var Caroline Weir tæt på at øge føringen, men man skulle helt frem til dommerens tillægstid, før skotten kunne score det sidste og afgørende mål i kampen.

Hos Real Madrid Femenino spillede Sofie Svava hele kampen, mens Caroline Møller Hansen ikke kom på banen i opgøret.

Holdet er på torsdag på udebane mod Villarreal og det drejer sig om det udsatte opgør fra første spillerunde.

Real Madrid Femeninos hold: Misa, Svava, Kathellen, Lucía (Olga, 62’), Rocío, Teresa, Toletti (Esther, 62’), M. Oroz (Zornoza, 76’), Nahikari (Kenti Robles, 76’), Weir og Athenea (Feller, 86’).