Juventus overvejer Isco som løsningen på midtbanen

Juventus fyrede for nylig cheftræner Maurizio Sarri, efter man skuffende røg ud af Champions Leagues ottendedelsfinale til Lyon, og i stedet har man ansat den tidligere midtbaneelegantier, Andre Pirlo, som sluttede sin spillerkarriere for blot tre år siden.

Pirlo er aldeles uprøvet i jobbet, hvorfor det endnu er uvist, hvordan italineren vil få sit hold til at spille, men La Gazzetta dello Sport citerede efter sidste sæsons nederlag i Champions League til Ajax Pirlo for at sige følgende:
- For at vinde Champions League har du brug for en spiller som Isco. Midtbanen er nøglen til det hele; du har Cristiano (Ronaldo, red.), men du har brug for at finde en måde at tænde op under ham på. 

Sandsynligt er det altså, at Juventus vil forsøge at forstærke midtbanen, hvor man allerede har indgået en byttehandel med Barcelona, hvor Miralem Pjanic og Arthur skifter klub, og spørgsmålet er så, om Pirlo fortsat er varm på at hente Isco, som flere gange gennem tiden har været rygtet til Torino-klubben.

Det kan dog blive et problem under de nuværende omstændigheder for Juventus at betale for Isco, og derfor spekuleres der i, at den italienske storklub i stedet vil gå efter Brescias 20-årige talent, Sandro Tonali.

Seneste artikler...

Annonce