MARCA: Real Madrid har været i konstant kontakt med Ødegaards klubber

Dét øjeblik, som Martin Ødegaard har gået og drømt om siden han var 15 år gammel, vil komme til at ske sidst i august. Den norske playmaker kom til Real Madrid i januar 2015, trods bud fra bl.a. Manchester United og Bayern München, og lige siden har han arbejdet hårdt på at få succes i Kongeklubben.

Det er en langt bedre, og mere moden, Martin Ødegaard, der vender tilbage til den spanske efter vellykkede ophold i Heerenveen, Vitesse og senest Real Sociedad.

Og det er tydeligt, at troen på den 21-årige nordmand er stor i Real Madrid. I modsætning til hvad tilfældet var med Achraf Hakimi, har klubben nemlig været i konstant kontakt med Ødegaards klubber, ligesom man har holdt øje med ham, både i kamp og træning.

Ødegaard demonstrerede i den forgangne sæson sit kæmpe talent, da han i første halvdel af sæsonen var én af ligaens allerbedste spillere. Siden betød en skade og corona, at den anden halvdel aldrig blev lige så god, men i Madrid er man ikke i tvivl om, at man har en stjerne i Martin Ødegaard.

Seneste artikler...

Annonce