Hazards hårdeste år

Det er nu lidt mere end et år siden, at Eden Hazard får alvor kom galt afsted med sin ankel i en Champions League-kampen imod PSG. Nærmere bestemt var det den 26. november 2019, at landsmanden, Thomas Meunier, satte en unødvendigt hård tackling ind på Hazard højt oppe på banen, og siden er den teknisk stærke offensivspiller endnu ikke kommet i fulde omdrejninger igen.

Hazard så ellers på daværende tidspunkt ud til at nærme sig sin topform, men efterfølgende sad han over i flere måneder, indtil det igen gik galt med anklen i en ligakamp, hvorefter han kun nåede en håndfuld kampe i slutningen af sæsonen, fordi den var blevet udsat på baggrund af coronakrisen.

I denne sæson startede han også ud med skadesproblemer, men nu har han været i kamptruppen til fem ud af de seneste seks kampe, hvor kun en positiv COVID-19-test kom i vejen for, at han kunne deltage i kampen imod Valencia.

Hazard har blot spillet i 14 kampe siden Meuniers tackling for et år siden, og ingen af gangene er det blevet til fuld spilletid. Til gengæld er han med sine to mål i sæsonen kommet på måltavlen flere gange hidtil end i hele sidste sæson, og senest scorede han fra straffesparkspletten imod Inter.

Seneste artikler...

Annonce