Nacho Fernández står foran en stor opgave

Den tidligere canterano har tidligere trådt til som reserve og imponeret med sin stabilitet. I tidens løb har han især imponeret som reserve for Carvajal på højre back-positionen. I så høj en grad, at Real Madrid i en periode rådede over 1. og 2. valget for højrebacken på det spanske landshold. Nacho står dog foran en stor opgave i de kommende store kampe mod Atalanta, Real Sociedad og Atletico Madrid, når han skal afløse Sergio Ramos, der i mange år har været Real Madrids talisman i midterforsvaret.

For selvom Nacho har meget erfaring i topfodbold, så har det ikke været som starter i midterforsvaret i en tilspidset periode i sæsonen som denne. I Real Madrid er man derfor spændt på at se, hvordan makkerparret med Varane kommer til at gå. Særligt efter franskmandens to fatale opspilsfejl i den afgørende Champions League kamp ude mod Manchester City i sidste sæson, hvor Eder Militao var Sergio Ramos’ afløser.

Nacho har som midterforsvar været med til at holde clean sheet i de sidste tre kampe. Hvis det høje niveau i forsvaret fortsætter, vil det give forhåbninger om trofæer i denne sæson.

Seneste artikler...