AS: Bayern vil have Lucas

I går kunne vi fortælle historien om, at Arsenal og Tottenham begge er interesseret i Lucas Vázquez, som har kontraktudløb til sommer. 

I dag er det så en anden storklub, der ønsker at tilknytte Real Madrids alt-mulig-mand, som i denne sæson har været holdets primære højre back, og i øvrigt gjort det godt. 

De forsvarende Champions League-mestre fra Bayern München er efter sigende ude efter den gratis spanier til sommer, såfremt han ikke får forlænget sin kontrakt med Real Madrid. 

Ifølge AS er der allerede kontakt mellem Lucas Vázquez og den tyske storklub. Forhandlingerne skrider stille og roligt frem, men der er endnu ikke nået en aftale. Lucas’ intention er da også som den altid har været, nemlig at blive i den spanske hovedstad, men i Madrid virker man ikke til at være villige til at forbedre det tilbud, man allerede har givet, på trods af spillerens store mængde spilletid i indeværende sæson samt Zidanes enorme tillid til ham.

Klubben vil nemlig hellere satse på de unge stjerneskud i klubben, som Vinícius og Rodrygo, og her mener man altså, at Lucas’ tilstedeværelse i truppen kan bremse deres udvikling. 

Lucas hilser naturligvis interessen fra Bayern München velkommen, da det vil betyde, at han ikke skal tage et skridt ned ad karrierestigen, i modsætning til, hvis det skulle blive Arsenal eller Tottenham.

Seneste artikler...

Annonce